Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Leijanlennättäjän liivi

Ohje: Veera Välimäen Leijanlennättäjän liivi, kirjasta Leikkipuistoneuleet
Lanka: Novita Mambo (hamstrattu 2008)
Puikot: 8 mm
Napit: Nappikikasta

Melko paksu patalappu tuli noin pienestä koosta ja hupun suhteen varmaan luin ohjetta jossain kohdassa väärin koska siitä tuli niin matala että jos sen laittaa päähän, nousee koko paita korviin. Mutta onhan tuo hauskan näköinen kuitenkin :)


15 kommenttia:

 1. Onpa hauska liivi. Kieltämättä huppu on vähän hassun näköinen, mutta eihän sitä ole pakko käyttää. Missä hymypojan hymy luuraa?

  VastaaPoista
 2. Pirteä yhdistelmä langan värissä ja napeissa. Ja mikä hurmuri neuleen sisällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oli kaveri mukana nappikaupassa ja hän tuota ehdotti ja on kyllä aivan paras yhdistelmä! :)

   Poista
 3. Tää on yks mun suosikkimalleja! Aika pieneltä näyttää kyllä huppu, mutta saattaisi isontua vähän kastelemalla ja pingottamalla, jos vaivaa. Mutta hyvältähän tuo näyttää niinkin, että huppu on vain takana! Ihana väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mähän en tosiaan pingottanut tätä, mutta liian lyhyt se varmasti silti olisi, epäilen vahvasti että olen vain lukenut ohjetta huonosti kun automatkalla tämän neuloin. On kyllä kiva tuo malli ja luulen että vielä kivempi jossain isommassa koossa sitten vielä :)

   Poista
 4. Tämähän on kivan näköinen, vaikka tuo pikku heppu siellä liivin sisällä on vielä kivempi. Noi napit on tosi kiva yksityiskohta. Jotain tällästä vois yrittää soveltaa ittellenkin. En ole lainkaan yhtä taitava neulomaan kuin sinä ja vauhtikin on varmaan vain puolet sun vauhdista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva, hankala vaan ottaa kuvaa kun ei ilman tukea seiso. Noin paksulla langalla mitä tuon ohjeen mukaan on, niin tulee kyllä tosi nopeesti valmista vaikka olisi hidaskin neuloja :)

   Poista
 5. voi jukra miten sun poika on suloinen! ja hauskannäköinen liivi :D

  VastaaPoista
 6. Wautsi mikä hurmuri hauskassa liivissään :)

  VastaaPoista
 7. Hei miks mä en oo kuullu tuollaisesta kirjasta.
  Kirjaesittelyä kehiin, että mitä muita ohjeita löytyy ja laitanko tilaukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lainasin sen kurjastosta ihan vaan ton yhden ohjeen takia ja oon palauttanut sen jo. Mutta jos olet Ravelryssa niin sieltä ainakin löytyy kuvat kirjan malleista.

   Poista
  2. Siis KIRJASTOSTA, typotan aina kännykällä kirjoittaessa :(

   Poista