Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Kylpypussukka

Virkkasin jäbän kylpytarvikkeille säilytyspussin jonne ne voi laittaa märkänä kuivumaan ettei tarvi levitellä ympäriinsä.

Malli: improvisoitu työn edetessä
Lanka: Novita Hanko
Menekki: 2 kerää
Koukku: 5 mm15 kommenttia:

 1. Oon kanssa kokeillut pussukoita,koppia,saaveja ,ämpäreitä ja oon luovuttanut.Nuorimmainen lienee luovaa sorttia,kylpylelut ja paljon muutakin on hujanhajan pitkin saunaa ja kylpyhuonetta.Viimeksi neiti istui siellä legoalustojen kanssa ja teki kovin tärkeänä paperisilpusta jotain taidetta niille alustoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh mutta ainakin toistaiseksi minä olen tässä taloudessa ainut joka kylpyleluja yhtään minnekään laittaa joten pysyvät pussukassaan ;)

   Poista
 2. Mites tuo Hanko toimii, kuivuuko nopeasti? Meillä ois samanlainen pussi tarpeellinen, mutta voiko sinne laittaa märät lelut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit sen näkee, en tiedä vielä. Mutta on se varmasti parempi kuin jossain altaan reunalla.

   Poista
 3. Nerokasta (taas kerran)! Meillä on kylpylelut ämpärissä, ja kyllähän sitä tietää, miten siinä käy, kun ämpäriin iskee märät lelut, ei se vesi sieltä haihtua ehdi ennen seuraavaa kertaa. Tän jos virkkais viel muovista... Hmmm... (Noh,mulla on yhä tekemättä myöskin se pesukarhutiskirätti...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollut niitä allaspöydällä ja sitten niihin jää alle vettä kun ei muista käydä kääntelemässä. Virkkasin tohon pohjan pylväillä joten on harva ja ilmava, kuten myös tuossa kyljessä olevat aukot joten uskoisin tän olevan ihan pätevä :)

   Poista
 4. ihanaa lisää tällaisia, hyviä ideoita. suloinen poika kasvanut jo isoksi! :)

  VastaaPoista
 5. no hei siis mikä giraffi! Ihana! Mullekki :) -silmis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on Sophie the giraffe -klassikkovauvalelun kylpyversio :)

   Poista
 6. Voi vitsit! Just tänään ajattelin, että pitäisi tehdä kylpylelupussukka siskonpojalle :D

  VastaaPoista
 7. Mahtava idea!

  Nyt tarvitsisin käsityöihmisen apua, osaisitkohan auttaa.. Ajattelin, että voisin tehdä omille pojille peruspuuvillapaitoihin koristeita huovasta, ois helppoa. Mutta. Miten paitojen pesu? Liekö onnistuu.. En ole siis todellakaan käsityöihminen ja ennemmin neulon ja virkkaan, mutta tuli tällainen ajatus kun näin huovasta tehtyjä koristeita joista oli tehty hiuspinnejä.. et miks ei paitoihin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan 100 % villaa olevaa huopaa ei varmaankaan voi pestä kuin käsin (tai käsinpesuohjelmalla). En tiedä mitä matskua askarteluhuopa on (tuskin villaa?) mutta luulisi ainakin konepesussa kovasti nyppyyntyvän. Joten ehdottomasti suosittelen yksinkertaisesti tekemään jonkin koeversion ja pesemään sen muutamaan kertaan niin näkee miten käy! :)

   Poista
 8. Hieno. Ja parasta, että tuolle varmasti keksii käyttöä myös kylpylelujen jäätyä käytöstä sitten joskus kaukana tulevaisuudessa. Oot sä kyllä tekijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kylppärikäytössäkin on paljon variaatioita, hiustenkuivaajaa ja kaikenlaisia purkkeja ja törppöjä kun löytyy :D

   Poista