Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Taas epäonnistunut yritys käydä syömässä Kulmiksen laskiaispullia

Ei ollut pullaonnea taaskaan kun Inarin kanssa oltaisiin laskiaispullatreffailtu! Treffit sovittiin kahvilaan mutta törmäsimme kuitenkin etuajassa sattumalta paikallisen marketin lehtiosastolla mitäs muutakaan kuin sitä uutta Kotoliving-numeroa hakemassa ;DTuomiot: 

Lehti oikein jees (mä niin laitan helmiä kengännauhoihin kunhan kerkiän! Lapsena mulla oli, sittemmin unohtanut koko jutun!) tosin satunnaiset reiät neuletilkuissa näyttää ikävästi siltä kuin olisivat vahinkoja eikä harkittuja mutta nou hätä, mulla onkin omia reikäneuletilkkuja jo ollut tekosillaan, soveltaminen on sallittua :) Nyt haluaisin myös laatikkojen vetimiksi helminauhoja!

Pullat hyviä mutta ei laskiaispullia, yhyy.

6 kommenttia:

 1. Helminauhavetimet oli kyllä lehden parasta antia! Niitä pitää kyllä kokeilla! Hih, mie muistin eilen illalla lehden ilmestymispäivän ja passitin miehen samalta istumalta hakemaan lehden postilaatikolta. Antaa ideoiden marinoitua hetken, kyllä sieltä vielä muutakin kivaa varmasti löytyy.. =)

  VastaaPoista
 2. Mulla on pupu taimikälie puikoilla,välipalana.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti ehdit saada laskiaispullan ennen kuin ne taas poistuvat kahviloiden valikoimasta. :D Mikä siinäkin muka on, että ihania kerma-hillo-pullia voi muka syödä vain laskiaisen aikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mä ehdi :) Pitänee käydä joskus vähemmän ruuhkaiseen aikaan. Viimeksikin niitä laskiaispullia sitten tuli hetken päästä kun oltiin jo tilattu muuta niiden puutteessa :P Ne on kyllä niiiiiiin hyviä!

   Poista