Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Retropöksyjä kotikotoa

Lupasin retrovaunuja esitellessäni palata joskus niihin retropotkuhousuihin. Nyt siis olen viemässä niitä Vantaalle (vaunuja en ihan vielä) ja kuvasin neljä lemppareintani, kas tässä.

Iso muovikassillinen näitä on, lähinnä kuitenkin yksivärisiä mutta just niin parhamaimman värisiä! :) Rikkinäiset ja vaaleanpunaiset jätin pois.

14 kommenttia:

 1. Vähänkö on ihania! Mulla on kanssa tuollaiset ekan kuvan valaspotkarit vihreinä. Oma poika niissä kanssa köllötteli kuukauden ikäisenä sen pienen hetken mitä mahtuivat päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo valaat taitavat olla alunperin mun pikkuserkun vanhat :) Toivon mukaan saan nuo pestyä pehmeiksi, aika karheita ovat mutta aivan mielettömän ihania!!! :)

   Poista
  2. Jos ei pesemällä pehmene tarpeeksi niin silitä kun on pesun jälkeen kuivuneet. Se auttaa ainakin vähän :)

   Poista
 2. Niiiiiin söpöjä! Tutan kala on munkin lemppareita.
  Pidin pojilla myös retroja kun vauvoja olivat.
  Käytännöllisiä ja kauniita.
  Nyt säilön pojille niitä muistolootassa, josko vuosien päästä joku huolisi perheessä vielä omille lapsilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vien nuo takaisin äidin varastoihin sitten kun eivät enää mahdu :) Sieltä sitten kiertoon seuraavalle halukkaalle.

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Meillä oli omia vanhoja tallessa ja lisäksi sain kaverilta hänen hamstraamiaan ison kassillisen. Pienimpiä käytettiinkin ahkerasti, mutta kun alettiin vessahätäviestintä niin potkupuvut oli ihan epäkäytännöllisimmästä päästä :/ Joten isompia ei sitten olla enää käytetty vaikka niitäkin jonkin verran on nurkissa pyörimässä.

  Noita kalasia meillä taitaa olla jossain yökkärissä. Jotkut kuvat on kyllä tosi outoja, yhdessä potkarissa on sellainen surullinen kyynelehtivä koira aplikoitu rinnuksiin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, tuossa vessahätäviestinnässä eivät taida tosiaan kovin käytännöllisiä olla. Onneksi mulla on nyt monenlaisia vaatteita jemmassa niin on vaihtoehtoja.

   Ja hui kauheeta, kyynelehtivä koira :O Tuli paha mieli vaikken edes ole sellaisat nähnyt :D Hormonit...

   Poista
  2. Siis että alkoi melkein itkettään ajatus siitä koirasta :D

   Poista
 4. they are really cute, I love them!

  VastaaPoista
 5. Voi, mä niin muistan tollaset kala- tai valas- mikälie potkarit. Ne on näköjään vieläkin kivoja :)

  VastaaPoista