Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Perskutarallaa

Jos tämä olisi raskausblogi, listaisin raskausbiisejä, hormonimyrskybiisejä, whatever. Oikeesti halusin vain lesoilla että ostin noi Finlaysonin keltaiset norsulakanat (en siis vauvalle vaan ihan omaan sänkyyn).

muistaako joku vielä cd-levyt? Oikeesti kuuntelen itekin koneelta/iPodilta mutta en ikinä luopuisi näistä. Joitain kuukausia sitten mulle soitti Rumban myyjä (lehtikauppias siis, jos Rumba on jollekin outo julkaisu). Sanoin etten tilaa vaikka joskus nuorempana kyseinen lehti olikin mulle suurin piirtein raamattu. Selitin että kuuntelen edelleen niitä samoja levyjä mitä silloin yli 10 vuotta sitten jolloin viimeksi tilasin Rumbaa. Mulla oli juuri ollut joku tuntikausien hormonitempausjuttu, itkenyt silmät päästään jne ja oli jotenkin hauskaa miten se lehtikauppias repesi aivan totaalisesti mun jutuille :D

Mut joo, kolme biisiä!

Alanis Morissette: Hand in my pocket, akustisena! Tätä kuuntelen aamuisin kun menen töihin, jotta jaksaisin. Iltapäivällä kuuntelen sitä normiversiona. Tää on niin raskausbiisi! Voi miten haluaisin osata soittaa ne huuliharppukohdat huuliharpulla (tietenkään en ole valmis opetteleen moista).


Apulanta: 009. Tätä käytin jo aiemmin otsikkona jossain merkinnässä. Tämä on niihin pahimpiin hormonityrskyihin kun mennään jo siinä rajoilla että ymmärtääkö enää sen johtuvan vain hormoneista. Sitä paitsi tässä biisissähän kysytäänkin että "mikä minun sisälläni minua kaivaa, kuka sisälläni asuu".


Tehosekoitin: Aja demonit pois tästä sielusta. Se vaan jotenkin on.


En käytä spotifytä, siksi en tee cooleja soittolistoja tänne, hajotkaa siihen.

Loppuun vielä päivän masu niissä itsetuunatuissa raskausfarkuissa.


Musiikista puheen ollen, valkkaillessani vaatteita mulla soi nykyään usein päässä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen Rajatila -biisin kohta:

"varmasta on tullut epävarmaa
vieras on pysynyt vieraana
pelottaa tietää ettei tiedä
kuin aikansa vähyyden"


mutta seuraavin sanoin:

"mekoista on tullut tunikoita
tunikat on muuttuneet paidoiksi
pelottaa tietää ettei tiedä
kuin paitansa lyhyyden"

6 kommenttia:

 1. Vaikka tämä ei olekaan raskausblogi, aion jakaa raskausmuiston. Mä itkin silmät päästäni PalefacenHelsinki -Shangrilaata ja JukkaPoijjaan Sä oot Silkkii kappaletta. Nyt ei tehoa ne siis millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei taida mitään itkubiisejä ollakaan. Mutta voi hitto, kävin viikko sitten katsomassa Leijonakuninkaan 3D:nä, itkin KOKO ELOKUVAN ajan, se oli aika kauheeta, ne 3D-lasit ja kaikki :D

   Poista
 2. Ihanat nuo omat sanat :D ja Alanis on puhdasta parhautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten omia sanoituksia syntyy aina jotenkin ihan tyhjästä :D Alanis on parhautta!!!

   Poista
 3. Hehee, mulla on cd:t käytössä edelleen :D Ku joka päivä viettää 1-2 h autossa ja täällä hevon kuusessa ei kuulu mikään fiksu radiokanava, ainoo vaihtoehto on kuunnella cd-levyjä :D Oon kauheen epäcool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin autossa jonkun verran. Vanhassa autossa oli coolimpi mankka, siihen sai iPodin piuhalla kiinni, mut nyt kun hommattiin uus (vanha) auto niin siinäpä ei olekaan enää yhtä yksinkertaista :/

   Poista