Sivut

tiistai 17. marraskuuta 2009

B-puoli

Pitihän se sitten toinenkin saada. Symmetrinen. Mun valkoinen kangasmaali on kyllä ihan paskaa, sellaiseksi kökkäreiseksi mennyt, pitäisi heittää pois. Mutta jooh, tällanen tuli. Huomatkaa tänään leikattu tukka! Ja ja tosi true nörtti-imagolasit, vanhat Batteryn mainosarskat ilman linssejä xD

Osaan kaseteista kokeilin sivellä maalia, osaan tuputtaa. Sivelemällä tuli nätimpiä. Venähtää kyllä taas siitä yhdestä paikasta, oisi ehkä sittenkin pitänyt kokeilla painaa kuviot paidan ollessa päällä :D

Osaan kuvata :D Mikä lie asetus ollut päällä.
Ihme vinossa seisontaa mutta kun kaikkensa tekee että näyttäisi kuvassa mahdollisimman vähän tursuilevalta. Tosin en tiedä mitä vinossa poseeraaminen siihen auttaa mutta ehkä mulla oli vaan niin tukalat oltavat vatsa sisään vedettynä. Ja kädet oltava tuollai ettei roiku. Tiedän, laihduttaminen ehkä olisi paikallaan.

11 kommenttia:

 1. ei kyllä uskois että noi on itse painettu! muhun menee ainakin ihan täydestä. kiva idea!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Poista tää kommentti jos tuntuu että on epäolennaista. Liittyy siis tohon sun viimeseen lauseeseen - musta ainaki näyttää että oisit laihtunu tosi paljo! :O Tai tosi ja tosi, emmä oikeastaan ees tiedä mihin aikasempaan (tai minkä vuoden jopa) kuvaan perustan väitteeni :D Mut tällanen fiilis tuli :)

  Ja symmetrinenki paita on hiano!

  VastaaPoista
 4. Paita, uudet hiukset sekä nörttilasit rocks!:)

  VastaaPoista
 5. Tähtisadetikku: Jep, yllättävän sen näköistä tulee, ettei heti tajuis että on ite tehnyt! Tosin jotkut kasettikuviot meni huonommin kuin toiset mutta kuitenkin!

  Bubble: En mä poista, ei tää epäolennaista ole :D No siis oon mä toki läskimpikin ollut että ei sillä. Mutta oon myös ollut timmimpi, en tiedä et kai se osittain on psyykkistäkin mutta kun nyt on ollut vähän "huonompi" kausi taas ja olo on kuin pullataikinalla. Toki noi kuvat on otettu silleen että näyttäisin mahdollisimman timmiltä mitä nyt näillä läskeillä on mahdollista. Tursuilen kyllä siis enemmän jos yllätyskuvan ottaisi :D

  Salka: Jep :D Tosin noi lasit on ihan läppä :D Tosiaan siis ilmaisaurinkolasit ilman linssejä xD Käytän vain kuvausrekvisiittana, en ikinä laittais ihmisten ilmoille 8D Jotkut sellaiset toki voisikin missä olisi linssit!

  VastaaPoista
 6. Ihan törkeen makee!!!
  Vois muuten olla helpompi painaa jos paita olis päällä tai jossain pehmeällä alustalla.. vaikka superlonin päällä.
  Mistäköhän löytäisin c-kasetin... ;)

  VastaaPoista
 7. Romulus: Voisi juu olla, melkein pitäisi vielä kokeilla mutta eiköhän kahdessa kasettipaidassa ole jo tarpeeksi x) Mutta näistä tulee kyllä hienoja!

  VastaaPoista
 8. löysin just elämänkutsumukseni tästä c-kasetti touhusta:--D pakko kokeilla!

  VastaaPoista
 9. NILKUTIN: Hihii :) Kokeile ihmeessä, tämä on mukavaa :)

  VastaaPoista
 10. Aika cool paita ;) Ja nörttilasit !

  Ois muuten kiva jos tekisit sellasen postauksen missä esittelet suosikkiblogejasi. En tiiä ootko jo tehny sellasta.. mut ois kiva löytää uusia mielenkiintosia blogeja.. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos :) Ja voin mä tehdä joku kerta sellaisenkin merkinnän :)

  VastaaPoista