Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2009

Sarjassamme tutorial aiheesta, jonka jokainen varmasti osaa järkeillä itsekin.

Tarvitset: Hamahelmistä väkerretyn Piranha Plant -kasvin, pienen kukkaruukun (Anttilasta 0,70 e), ruskeita koristelukikkareita jotka näyttävät paskapapanoilta (esim Tiimarista), PALJON jotain mahdollisimman paskaa liimaa josta tahdot päästä eroon (Class Ohlssonin kontaktiliima käy tähän hyvin), random mainoksen alustaksi jos pelkäät sotkevasi, läpiveto asunnossasi koska se liima haisee suorastaan lamauttavalle ja tuhoaa varmasti loputkin aivosolusi.


Pidä Hamaveistosta toisella kädellä purkissa ja lisää vuorotellen pipanoita ja liimaa. Toista, kunnes ruukku on täynnä.
Kiitä luojaasi että pääsit siitä liimasta eroon, vie tyhjä tuubi asianmukaiseen roskikseen, mainos paperinkeräykseen ja valmis ruukkukasvisi paikoilleen.Jos asut yhtä korkealla kuin minä ja parveekkeellasi tuulee AINA, mieti vielä kerran loppusijoituspaikkaa. Hamaväkerrys nimittäin heiluu ja huojuu uhkaavasti. Pidä kuitenkin ulkona kunnes liiman haju on haihtunut.

19 kommenttia:

 1. Toi on niin törkeen ihana! Pakko huomenna hakea oikean sävyisiä hamahelmiä ja tehdä itellekki! Niin söpö!

  VastaaPoista
 2. Tosta tuli kyllä hirmu kiva :)

  VastaaPoista
 3. Noita kyl tekis mieli viljellä kylille. En sit tiedä miten kun ei viitti pikaliimallakaan niitä laittaa kiinni ja magneetit on mun mielestä vähä liian kalliita, noihin varmaan pitäis laittaa useampi. No saa nyt nähdä jaksanko vääntää noita ku jääkaappiin.:D

  VastaaPoista
 4. Mut kylille noita voisi vaan tökkiä maahan jos liimaa jonkin kepin siihen vielä jatkeeksi/tueksi :D Joo, en mäkään liimaisi mihinkään kiinni ja magneetteja tuohon menisi aika monta.

  Tosta on olevinaan iso työ väkertää vaikka oikeesti kyllä neulegraffiteihin menee ihan tuhosti enemmän aikaa mutta se ei häiritse yhtään xD

  VastaaPoista
 5. Toi on niin ihana et tekis mieli tehdä toi kuva neulegraffitiinki.:D En tajuu miks hurahdin tohon noin.:D

  Joo ei tohon varmana mee niin kauaa aikaa ku neulegraffitiin. Ehkä se on olevinaan niin vaivalloista kun pitää silittää ja kaikkee.:D

  VastaaPoista
 6. Niin joo, voihan ton tosiaan neuloakin :D Se silittäminen on rasittavaa juu, yleensä jää lojumaan joksikin aikaa noihin piikkilevyihin ennen kuin jaksaa kaivaa silitysvermeet esiin.

  VastaaPoista
 7. aivan ihana. pakko kans kokeilla josko vihdoinki löytyis kasvi jota en saa tapettua :)

  VastaaPoista
 8. Eimie: Jep, huonekasvina mainio kun ei tarvitse kastella :D

  VastaaPoista
 9. Hih, tuo on kyllä magea! Taidankin tietää, millaisia viherkasveja alankin hommailemaan :D:D

  VastaaPoista
 10. Ihasteltiin tätä oikeen poikakaverin kanssa yhteenääneen. Ja sitten alkoikin se "sunonpakkotehdämeillekintommonen" -virsi. :D On se kyllä hieno!

  VastaaPoista
 11. Tottakai teet tuollaisen teillekin :) Kyllä miehiä pitää miellyttää :D

  VastaaPoista
 12. Oi hitsit, ihan huisi! Minäkin haluan!

  VastaaPoista
 13. Moi!
  Kivoja juttuja sulla täällä!
  En ole ennen kommentoinut, mut nyt mulla olis sulle vinkki tohon hama-kukkaan...
  Sen sais helpomminki ruukkuun, osta sellaista kuivakukka- sientä (oasis-sieni) ja leikkaa pala siitä ruukkuun ja tökkäät sit kukan vaan siihen. ja sit voi sen sienen pinnan peittää noilla papanoilla. Ei mee niin paljon papanoita eikä liimaa.
  Sitä sientä saa nykyään aika monesta isosta tavaratalosta ja kukkakaupoista.

  VastaaPoista
 14. Nyyti: Kiitos :)

  Anonyymi: liima ja papanat siksi, että ruukusta tulisi mahdollisimman painava. Ruukku on tosi pieni, ei se pysyisi pystyssä kun siitä törröttää noin pitkä kasvi jos se ei painaisi tarpeeksi. Parvekkeella kun tuuleekin. Mutta toki muuten hyvä vinkki :)

  VastaaPoista
 15. Hei, linkitän tämän yhteen tuoreen postaukseeni :)

  VastaaPoista