Sivut

lauantai 27. joulukuuta 2014

Pirtanauhakokeilu

Ostin marraskuussa Tampereen kässämessuilta nauhapirtan (Handante) joka on siis koru mutta sitä voi käyttää myös oikeana nauhapirtana. Tapaninpäivän ilta oli loistava ajankohta kaivaa kapistus esiin ja testata, vieläkö pirtanauhan tekeminen sujuu (ala-asteella olen kerran tehnyt).


Ihan helkkarin epätasaista reunaahan siihen tuli, muutama sentti ihan ok:ta, mutta tämähän tietenkin oli vasta harjoittelukappale. Sekin tuli todettua että sukkulaan on aivan turha keriä ihan noin paljoa lankaa mitä nyt tuli laitettua!
Mukavan ohutta ja taipuisaa nauhaa tästä tulee, ajattelin jossain vaiheessa että jos tämä rupeisi sujuun niin voisi esim tuttinauhana jollekin vauvalahjaksi olla kiva. Tai pokkarikameraan rannehihnaksi. Kun ystävännauhatekniikalla niistä tulee niin tönkköjä. Mulla oli kuitenkin jonkun verran angsteja noiden pienten reikien kanssa joten haaveissa saattaa olla vähän isompi vekotin. Tämä päätykööt siihen toiseen tarkoitukseensa, eli kaulakoruksi.

6 kommenttia:

 1. Siis mihin tuota käytetään? Mää oon tehny pirtanauhat aina vaan pujottelemalla, ilman apuvälineitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, en mä kyllä ole mikään alan asiantuntija mutta olen ymmärtänyt että pirtanauha on nimenomaan nauhapirtalla tehty nauha.

   Poista
 2. Hyvä nauha tulikin! Kiva idea tuttinauhaksi, kiitti siitä ;)

  VastaaPoista
 3. Katselin myös tuota nauhapirtaa messuilla, todella kiva uusittu idea! En ostanut, kun on oikean kokoisiakin pari kotona. Mutta ihan hyvännäköistähän tuo sinun nauhasi tuli! Jatka vaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää nyt ehkä hommata sellainen oikean kokoinen! Niin ja tuossa valokuvassa näkyy se ainut lyhyt suht tasainen kohta siitä nauhasta minkä tein ;)

   Poista