Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

Paapii inspiration: Sammalpolku

Tämä postaus on Paapii inspiration -tiimin myötä toteutettu ja näin ollen kangas on saatu Paapii Designilta.

Kangas on vihreätä Sammalpolku-jerseytä ja ompelin siitä jäbälle paidan. Valitsin punaisen resorin tuomaan vähän särmää ja siitä sitten inspiroiduin kas kummaa, jouluun! Ompelin muutaman prototyypin joulukoristeita jotka unohdin pöyhiä tasaisiksi ennen valokuvaamista koska olin vain niin hiton innoissani!!! Oh well. Olin jo neljä päivää kytännyt että koska ehtisin valoisaan aikaan YKSIN ulos kuvailemaan nämä niin olkoot nyt noin, muutenkin jo myöhässä. Ihanaa kangasta tuo kyllä on, sitä on vielä pikkuisen jäljellä, piti tehdä itselleni pipo mutta jospa sittenkin jouluhommeleita, tuo vihreäpohjainen kangas kun lintuineen, sienineen, puolukoineen jne sopii hyvin siihenkin teemaan.

Paita on ihan perus raglan-hihainen ja tehty ihan perussaumurilla kokonaan.

***

13 kommenttia:

 1. Onpa kivaa kangasta ja hyvin olet toteuttanut siitä puseron. Kyllä jäbän kelpaa! Nuo koristeet ovat kans hyvän näköiset.

  VastaaPoista
 2. Ilmankos innostuit! Mieki meinasin saman tien toisella kädellä klikata itseni ostamaan tuota kangasta ja toisella kädellä alkaa tehdä joulukoristeita, mutta jospa hillitsen itseäni huomisiltaan asti, Kankaiden yöhön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, kankaiden yö! Pitäsköhän itsekin aktivoitua vähän selaileen kangatarjontaa :) Pitänee ensin varmistaa pankkitilin saldo varmuuden vuoksi :D

   Poista
 3. Kaunis kangas ja ihanimman värisen sait ommeltavaksesi.

  VastaaPoista
 4. Ei millään pahalla, mutta tää blogi on nykyään vähän kuollut. :/ kaipaan jotenkin sitä iloista kirjoitustyyliä joka sulla oli ennen äitiyttä. Nykyään kuulostat lähinnä katkeralta ja kyyniseltä. Kaksi kertaa viikossa tylsää narinaa -> i'm out of this

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mitä?

   a) Tämä on pääasiassa käsityöblogi joten postaustahti on aika suoraan verrannollinen siihen että mitä käsitöitä olen tehnyt. Ja se taas on verrannollista siihen että paljonko mulla on aikaa käytettävissä ja esim nyt olen koko lokakuun vääntänyt töitä joilla on tietty deadline milloin voin ne näyttää ja lapsen myötä sitä aikaakin todellakin on vähemmän näihin omiin juttuihin kuin ennen.

   b) lapsen myötä blogiin tuli sankoin joukoin väkeä jotka ei ymmärrä yhtään mun juttuja ja joille pitää vääntää kaikki rautalangasta sekä myös jonkun verran nillittäjiä kommenttipalstoille joiden vaikutus on suoraan verrannollista siihen että mitä tänne viitsii kirjoittaa ja mihin sävyyn ja mitä ei ollenkaan. Lisäksi underground-blogin muuttuminen "koko kansan suosikiksi" verottaa väkisinkin osansa mielenkiinnosta.

   c) Ei varmaan ole yllätys että ihmiset muuttuu äitiyden myötä. Erästä ystävääni lainatakseni, huumorintaju siirtyy istukkaan ja poistuu sitten synnytyksessä.

   d) Jos blogini on mielestäsi katkeran ja kyynisen kuuloista narinaa, kiitä luojaasi ettet ole mun Facebook-kaveri. Ja jos olet niin onnee vaan sullekin.

   Poista
 5. Oi, ihana kangas ja ihania asioita olet siitä tehnyt! :)

  VastaaPoista
 6. Huippu! Huumorintaju lähtee istukan mukana! :) ... Ja ihana kangas!

  VastaaPoista