Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Laatikkovaunu

Kun ruuvattiin turhaksi jääneen puulaatikon pohjaan pyörät, arvelin että kyllä lapseni sille käyttöä keksii. Tietenkin ajattelin että lelulaatikko pyörillä mutta pikkumies on sitä mieltä että sinne on hurjan hauska kiivetä ja sitten vonkua äiti työntämään kärryä ympäri kämppää ja hetken päästä uudestaan! Jokapäiväinen riemu mutta pahoin pelkään että laatikko antaa lähitulevaisuudessa periksi. Mutta toisaalta, onhan meillä nauloja ja vasara!Laatikko on ollut myös leikkikavereiden mieleen samaisessa tarkoituksessa! 


En tiedä mutta vähän kyllä harmittaa se etten itse mahdu tuonne, näyttää olevan niin kivaa kiivetä sinne istuskelemaan.

28 kommenttia:

 1. Ihania söpöläisiä. Laatikkoleikki on aina hauskaa!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin nään sieluni silmin sen, että jokuisen vuoden sisään teet pojallesi riippukeinun tuonne huoneeseen. Ihanasta kankaasta.

  VastaaPoista
 3. Valloittava hymypoika tuo teidän mukelo, ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Selkeästi tuohon tarkoitukseen oli kerran erään kerrostalon portaikkoon raahattu ostoskärryt keskellä yötä, oli tosin jäänyt sankareilla suunnitelmat sikseen kun oli jaksettu kantaa kärryt yhden kerroksen päähän hissille mutta ei ilmeisesti ollut hissiin mahtuneet kärryt niin eivät olleet jaksaneet kantaa sitten yläkerroksiin asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itekin olen joskus ollut mukana työntämässä sammunutta ystävää ostoskärryillä ympäri kyliä kun ei voinut yksinkään jättää.

   Poista
 5. Mulla oli pienenä isän tekemä pyörällinen - juuri tuollaiset pyörät - lelulaatikko. Ja samaisessa käytössä aina ajoittain. Miten voikin laatikossa istuminen olla hauskaa :D Se laatikko kesti vielä omillekin lapsille - jotka sen sitten kyllä saivat hajalle :-/

  VastaaPoista
 6. Tuotahan lapset just rakastaa - tavarat pois ja itse laatikkoon - mikäs sen hauskempaa! Ja koska kyljessäkin lukee anything, niin sinnehän voi tosiaan laittaa mitä tahansa - vaikka pikkupoikia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, niinpä :) Ja onhan se maailman suloisinta kun menee tuonne istumaan ja sitten virnuilee sieltä että saisko vauhtia :D

   Poista
 7. oothan nyt varmasti tarkistanu ettei laatikossa vaan ole missään nurkassa sitä jokaisen lapsen suurinta vaaraa, irtovanua ;)

  hiihii, oli mulla oikeetakin asiaa. makee laatikkokärry! paa siihen naru ni voit vetää sit ku kyllästyt työntämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin juuri ehdottaa samaa: naru laatikkoon, niin voi vetääkin eikä aina vain työntää :)

   Poista
  2. En ole laittanut narua sen vuoksi etten kolhi laatikolla sitten joka nurkkaa ja huonekalua. Työntäen on helpompi kontrolloida ja on tehokkaampaa liikuntaa mulle ;D Mutta ehkä vielä joku päivä laitan sen narunkin. Tosin siihenhän voi sitten kuristua.

   Poista
 8. Voi, miten naurava pikkumies on aina :) Vaikea uskoa, että joskus olisi takkupäiviä (joo, tiedän, on niitä :( ). Ja itsellesi vinkiksi: Just tyhjennetty roskis sieltä -katoksesta, mies antamaan vauhtia ja matkaan! Joko kansi auki tai kiinni. Olen testannut :)
  Leena N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä takkupäiviäkin! :D :D Ja hyyyyi, en pystyis meneen roskikseen!

   Poista
 9. Tohon vois kahvaan viritellä narun, niin sitä sais vedettyä niin kun pulkkaa perässä :D

  VastaaPoista
 10. Pyörät on varmaan kätevät. Meillä työnnettiin muovista tasapohjaista laatikkoa ympäri olohuoneen mattoa. Tai sitten jokin luistava rätti alle ja ympäri kämppää. Poika myös lykki tyhjää laatikkoa (autoa) ympäriinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pyörät on ihan jees. Kyllähän poika itsekin työntää tota kärryä ympäriinsä niin liikkuu paremmin kun on pyörät eikä kulu lattia (tosin se on niin kulunut jo valmiiksi että ihan sama).

   Poista
 11. Toihan on ihan tuoetekehityksen huipulla kun on renkaatkin alla! Itse oli pienenä oikein tyytyväinen kun pappani veti minua pitkin kämppää pahvilaatikossa johon oli laitettu naru kiinni. :---D

  VastaaPoista
 12. No eipä tietenkään moiseen voi leluja laittaa :D Sitten vaan aikuisten versiota kyhäilemään niin Isäntä voi kärrätä sua ympäri huushollia ja kuvia siittä sitten!!

  VastaaPoista
 13. Tai vaikkei vanua, niin entäpäs jos laatikko antaa periksi pojan ollessa kyydissä ja tulee pipi :O ;D

  VastaaPoista
 14. Tämä postaus sai kyllä hymyn huulille! :) Niin mainio pikkumies ja kieltämättä vähän naurattaa ajatus laatikosta, jolla sekä sinä että jäbä ajelisitte ympäri kämppää :D

  VastaaPoista
 15. Oli se laatikko meiänkin ukkojen mieleen! Mulla on kyseinen kuva puhelimen taustakuvana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kuvia tuli teidän pikkumiehistä :) Leikkasin blogia varten vaan päät pois kun en tiennyt haluatko että näkyy kokonaan :]

   Poista