Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Riittoisa Afrikan tähti -lakana

Viikko sitten lähdimme reissuun ja taas oltiin sen tosiasian äärellä että pikkujäbän valtaisa tavaramäärä tarvitsee jonkinlaista lisäpussukkaa ja nyssykkää. Niinpä surautin nopeasti tällaisen. Vuorikankaana on sitä pussilakanan kääntöpuolikangasta. Vetoketju kierrätetty.Käytiin mummulareissun lisäksi Oulussa :) Noh, mummulareissu se sekin :D


17 kommenttia:

 1. Ihana pussukka ja hieno kantoreppu. Tulen aina iloiseksi, kun näen vauvoja kannettavan - ja vielä kunnon välineellä. Meilläkin oli Tula ja se oli ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reppu on kyllä hieno! Hiersi kyllä paljaita läskejä tosi pahasti olkainten ohuet kohdat siellä takana mutta ehkä enemmillä vaatteilla sitten uusi yritys :) Oli nimittäin vasta tokaa kertaa käytössä tuo! Muuten ei valittamista :)

   Poista
  2. Tuun kans tosi iloiseksi kun näen vauvan ergonomisessa kantovälineessä! Ihanaa <3

   Poista
 2. Hieno kavaljeeri tossa sun kuvassa - tarkoitan tuota toripolliisia.
  Sulla on mukava ote käsitöihin & hyvä blogi.
  Pikkujäbälle hyviä vointeja

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen jälkeen kun muutin pois Oulusta (opiskelin siellä aikoinaan 2 vuotta), mulla on ollut tapana aina siellä käydessään ottaa yhteiskuva Toripolliisin kanssa :)

   Kiitos! :) :)

   Poista
 3. Hauska pussukka! Miekin olin Oulussa, oli liian kuuma :P

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana kuosi Tulassa. Meilläkin on, se on ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toi on aivan ihana! Ja sopii hyvin miehenikin kannettavaksi.

   Poista
 5. Ei pussukoita voi olla liikaa :) Kiva kuosinen toi sinun kantoreppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin. Ja thanks, kuosivaihtoehtoja oli paljon mutta tuo vei kyllä ehdottomasti voiton :)

   Poista
 6. Ihana Oulu-kuva (ja pussukka tietty kans!) Saako Tulan olkaimia ristiin selän takana? Pikkolossa saa ja niin tykkäsin meijän jannua kantaa, kun mahapuolelle mahtui kyytiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä muuten, mutta tuskin saa.

   Poista
  2. Ei saa Tulassa olkaimia ristiin. Mutta jos tuntuu, että olkaimet painaa kainaloita (edessä kannettaessa) niin niskaremmiä saa siirrettyä melko alas. Jos pukeminen on silloin vaikeaa, niin pukee repun päälle "kuin T-paidan", lapsi kyydissä, remmit löydällä ja niskaremmi valmiiksi kiinnitettynä ja riittävän alhaalla...

   Poista
  3. Pitääkin kokeilla laittaa niskaremmi alemmas, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 7. Ihana Oulu-kuva ja pussikin :) Mua vähän harmittaa kun tuli kannettua poikaa niin vähän pikkuvauvana, vaikka ihan kunnon kantoreppukin hankittiin. Ei jotenkin talvella osannut hyödyntää sitä. Nyt kesällä vois olla kivempi, mutta eihän tuota enää oikein saa viihtymään siinä kun vauhtia alkaa olla reippaanlaisesti eikä tosiaankaan huvita kovin kauaa olla paikoillaan. Joksikin 20-kiloiseksi asti pitäis olla käyttökelpoinen kantovehje mutta taisi jäädä meillä lähes täysin käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se talvella varmasti vähän hankalampi. Kun minä en ainakaan aio takin sisällä vauvaa kantaa x) Mutta toivon että meidän repulle tulee kuitenkin käyttöä. Neuvolareissutkin on kivempi tehdä sen kanssa kuin vaunujen, ei tarvi niin säätää kun vaunut on varastossa.

   Poista