Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

A whole month of journaling

Maedchenmitherz -blogin Katja järkkäsi tälle kuukaudelle journal-haasteen eli hän postailee joka päivä uuden aiheen nyt huhtikuun ajan. Hänellä on ollut näitä useamminkin, itse osallistuin viimeksi viime vuoden helmikuun haasteeseen. Silloiset räpellykseni löytyy varmaan helpoiten tuosta Flickr -setistä. Mutta mutta, ajattelinpa nyt lähteä messiin taas vaikka en tiedä miten tässä jaksaa mutta jäi multa näemmä viimeksikin joitain päiviä tekemättä :D En tosiaan ala joka päivä erikseen näitä tänne laittaan mutta tämä ensimmäinen nyt jos joku vielä innostuu. Eilinen aihe tuli vasta puoliltaöin :P

Yritin jotain lisätä tuohon vielä mutta ei siihen sopinut mitään! Aina meni pilalle kokonaisuus joten olkoot sitten puolityhjä. Yksinkertainen on kaunista, heh.

8 kommenttia:

 1. Haa, tätä pitääkin seurata :D Pikkuruinen muumitalo siellä siintää, vai??

  VastaaPoista
 2. hei onko toi Muumitalo- juttu paperia vai kangasta vai mitä ? IHANAA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtileike varmaan 10 vuoden takaa :D Mulla on jemmassa kaikenlaista xD

   Poista
 3. mä voisin antaa sulle kans haasteen: suunnittele ja toteuta kevät/kesähattu 1-2 vuotiaalle pojalle (lue 10kk) päänympärys 48cm ja anna se sen äidille, joka yritti ja masentui juuri. Tai tee ees simppeli ohje!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh nou :D Ommeltu vai neulottu? Taidan kyllä skipata tän haasteen, neuvolassa vedin taas sellaset verenpainearvot että huh huh.

   Poista
 4. Tää ei kuulu aiheeseen, mutta mua kiinnostais tietää mistä oot hankkinu Keri Smithin puuhakirjoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomailta oon tilannu. Play.comista varmaan suurin osa koska en jaksa tehdä tunnuksia moneen paikkaan. Osa voi olla Amazoniltakin.

   Poista