Sivut

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Liike lähtee lantiosta / Koska pelataan pesäpalloo?

Tässä keväällä sain aivan järkyttävän päähänpinttymän että hulavanne on saatava! Kakarana olin siinä tietenkin älyttömän hyvä ja pyöritin montaa vannetta yhtäaikaa tuntitolkulla putkeen. Joo-o.

Ostin sitten sellaisen lasten hulavanteen kun en paremmasta tiennyt. No eihän siitä tullut mitään! Se oli niin kevyt että se vaan sinkoili hallitsemattomasti minne sattuu.

Tässä kuva ihanasta pinkistä ja kimaltelevasta vanteesta, ikäsuosistus 6+


Jostain sitten internetin ihmemaasta löysin jutun ns aikuisten hulavanteesta joka on kuntoiluväline. Painaa 1,5 kiloa eli ei taatusti sinkoa kainaloihin kesken sheikkaamisen ja siinä on hierovat nystyrät (en tiedä miksi mutta kuulostaa hienolta ja sattuu pirusti). Ja se on halkaisijaltaan suurempi joten isomahaisempikin saa siihen vähän vauhtia. Etsin tätä kaikkialta, Stockan urheiluosastolta viimein tärppäsi.


Mukana tuli myös treenidvd jossa väkinäisesti hymyilevä muija pyörittää esimerkillisesti vannetta puoli tuntia tehden välillä samanaikaisesti jotain askellusta jaloilla. En aio katsoa toista kertaa.


Yritin ihan tätä merkintää varten saada sellaisen kuvan jossa viehkon näköisesti pyöritän vannetta oikein vaivattoman oloisesti mutta tiesihän sen että millaisia niistä kuvista tulee.


Mutta siis, vaikka jokainen tietää miten turhaa on ostaa minkäänlaisia kuntoiluvälineitä kotiin (koska niitä tod ei tule käytettyä), niin tämän kanssa uskon riittävän motivaatiota koska en ajattele tätä kuntoiluna vaan ihan silkkaa lapsellisuuttani alunperinkään aloin haaveilemaan aikuisiän hulavanteilusta!

Hyi saakeli, tää kuulostaa ihan joltain mainokselta! Voin vannoa että ihan itse maksoin vanteeni :D

16 kommenttia:

 1. Olin penskana tosi hyvä pyörittämään sitä vannetta ja pyöritin sitä pitkiä aikoja, viime vuonna löysin mökiltä vanhan hulavanteen eikä siitä tietenkään mitään tullut. Tommonen aikuisten vanne vois olla ihan passeli hankinta jossain vaiheessa siis, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Noora: Lapsena mäkin oikeesti olin hyvä. Luulin että sujuisi nytkin kun on kaikenmaailman zumbat ja afrotanssit taustalla mut e-hei :D Toi aikuisten vanne sentään luo jo toiveita siitä että kohta sujuu, lasten vanne oli ihan onneton.

  VastaaPoista
 3. Paljonko tuollaisella on hintaa, ei veisi paljon tilaa kotona, ja mahdollisesti tulisi jopa käytettyä joskus :)

  VastaaPoista
 4. Ruu: 25 e maksoi ja sen saa pienempäänkin tilaan koska on "koottava" :)

  VastaaPoista
 5. P a k k o s a a d a itelle kans !

  VastaaPoista
 6. Mimura: Tää oli kyllä niin huippulöytö että olin ihan pakko jakaa ilosanomaa :D

  VastaaPoista
 7. Hih, luin tän sun postauksen eilen illalla ja hyppäsinkin heti etsimään oman vanteeni...! Mun lapsuuden aikainen vanne on vielä tallella, pienenä pyöritin sitä ihan hirveästi ja tosi pitkään, nyt sain muutaman kierroksen ja sitten tipahti. Pakko oli vaan jatkaa harjoittelua, lopulta meni yli 50 kierrosta. Mun varmaan pitää myös katsella, jos kaupasta löytyy aikuisten vanne... :D

  VastaaPoista
 8. Tiia: Jumankekka, 50 kierrosta! Mulla on aaaaaaaaika kaukana siitä vielä :D

  VastaaPoista
 9. Oon käyny vannetanssikurssilla ja oli ihan älyttömän hauskaa!!! youtubessa on hyviä videoita aiheesta hakusanalla hoopdance. Tuntuu olevan zumban kaltainen laji, että vuoden-parin päästä sitä tanssii kaikki :)

  Hitsi ku en kerenny eilen vanteentuunauskurssille, siellä vanteet tehdään itse. Myös kurssin vetäjä Hoop-A-Trixin Kati tekee itse vanteensa ja myykin niitä.

  Materiaaleina vesiputki, kimaltavat teipit ja jääkiekkomailoista tuttu "kangasteippi". Kannattaa tutustua lajiin ja pyöritellä vannetta :)

  Myös nuo vesiputkesta tehdyt vanteet saa kaksinkerroin väännettyä, joten näppärä ottaa mukaan vaikka vannejameihin, kuten täällä Oulussa on tapana. Kerran viikossa kokoonnutaan pyöritteleen vannetta puistoon :)

  Kivaa uutta harrastusta sulle!

  ps. mulla oli ekan kurssipäivän jälkeen valtava mustelma jenkkakahvassa :D

  VastaaPoista
 10. Tuollainen aikuisten vanne olisikin mahtava!! Ja ne 'hierovat nystyrät' varmaan pienentää jenkkakahvoja! :D

  VastaaPoista
 11. Bermudan Jenni: Jumpe! En ole kuullutkaan tuollaisesta. Olin siis jälleen tiedostamattani aikaani edellä :D Pitääkin ruveta treenaileen jos tuo laji joskus rantautuu meidänkin salille niin osaan sitten. Kiitos älyttömästi kommentista, nyt on pakko mennä youtubeen. Ja ruveta treenaan!

  Sara: Toi on kyllä huippuvehje!

  VastaaPoista
 12. No olis toi kivempaa kun Wiin laudalla pyörittää ilmaa idiootin näköisenä. Nimim. kokemusta on ;)
  Kivalta vaikuttaa! Olis sopiva laji kyllä mullekkin!

  VastaaPoista
 13. Edla: Eikä, Wiillä hulavanteen pyörittämistä :D :D

  VastaaPoista
 14. Joo mulla on ton 4v kanssa kisailua. Parasta wiillä on tosin lintuna lentäminen... Näyttää muuten vielä älyttömämmältä jos mahdollista =)

  VastaaPoista
 15. No siis mä lähden pelaamaan pesäpalloa milloin vain! Missä?!

  VastaaPoista
 16. Vimps: Mä menin viime kesänä kerran pelaan kun mieheni pelaa sellaisessa rentoporukassa mutta mun mielestä se oli tylsää. Tunnin aikana juoksin noin 80 metriä yhteensä :D

  VastaaPoista