Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2011

There's a new housewife in town

Naapurusto on kyttäillyt että ollaan muuttamassa ja tyypit tuli parkkiksella jutteleen. Yksi vanhempi mies oikein suuteli kättäni kehuessaan miten mukavilta vaikutetaan kun hymyilläänkin koko ajan. Ja muistutti että sääntöjen mukaan pitää elellä ja kyseli onko jälkikasvua tulossa jossain vaiheessa (hetken jo näytti siltä että se aikoo taputtaa vatsaani mutta ehdittiin sanoon että ei ole suunnitteilla). Toinen tuttavuutta tekevä henkilö sattui paikalle just kun kirosin ja huusin parkkiksella kun en saanut kannettua kerralla kaikkia tavaroita joita yritin. Ajattelikohan hänkin että onpas mukavan oloista porukaa :P

No joo.

Vähänkö muuten teen kaakelikorvikset! (en ole alasti, mekon olkaimet eivät vain näy käden takaa)


Olen aina vihannut Ikean valmiita tauluja mutta tätä en voinut vastustaa! Kehykset pitäisi hommata vielä. Se tulee meidän keltaiseen kamariin.


Edellinen asukas oli saanut seinään reiän ja päättänyt peittää sen paperinpalasella ja maalata päältä. Eihän sitä huomaa. Ehei. Vedettiin reikä nyt kuitenkin auki. Kait sinne voisi kitata jonkun viinipullon korkin tulpaksi. Huoh.


---

Todisteeksi siitä etten kikkuloinut alasti, laitan alkuperäisen kuvan josta tosin blurraan naamani koska se oli se syy miksi kuvan leikkasin ;D

6 kommenttia:

 1. Viinipullonkorkki kuulostaa hyvältä :D

  Mä oon tehny kaakelikorviksia! Ja magneetteja! Mut ne korvikset on sellasista kuuskulmasista palasista. Niitten ainoo vika on se, et ne on niin painavat, että roikkuvat vähän tyhmästi korvissa.

  VastaaPoista
 2. Et oo alasti, no etpä!:D

  Ihana toi taulu!

  VastaaPoista
 3. Tavan duunari ollu asialla :D Tollasia "huomaamattomia" korjauksia oon nähny ennenkin:) Vaihtoehtona korkille: vetäset reijän kunnolla auki ja jotain vaneria sinne taakse, upottaa ruuvit vaan seinään ja paklaat ruuvinreijät ja vanerin piiloon. Vanerin tilalla oon joskus käyttäny sixarien pahveja, mutten jääny kämppään kattelemaan oliko kovin kestävä korjaus :D Hätä keksii keinot :)

  VastaaPoista
 4. Bubble: Noi on aika kevyet, uskon että niistä tulisi ihan ok korvikset :) Magneetitkin olis jees, ellei niitä olisi liikaa jo valmiiksi. Mut mätsäispä ainakin jääkaapin ovessa sit tohon seinään! :D

  AnneVee: Laitoin todistekuvan loppuun ;D Toi taulu oli kyllä ihan törkeen hieno!

  Remuttaja: Kuulostaa kyllä järkevämmältä kuin se korkki xD Jotain siihen pitää keksiä, tuo kuulostaa järkevältä!

  VastaaPoista
 5. siis onko pöllö juliste joku uus? Jos niin IKEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

  :D kiitti vinkistä

  Ps: vähänkö oota valmista kuvia jo :D
  Niin ja Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 6. Wrath: En tiedä onko uusi koska yleensä en todellakaan poikkea Ikean julisteosastolla :D Mutta joo, tuollainen siellä nyt kuitenkin oli myynnissä! :) Se on IHANA! Ja kiitoksia, kiitoksia :) Muutetaan ensi viikon lopussa joten remppa on toivottavasti valmis ennen sitä :)

  VastaaPoista