Sivut

lauantai 12. helmikuuta 2011

Matkakertomus, päivä 2

Eli perjantai. Kulttuuritutka-seminaarin avajaiset aamulla jonka jälkeen kuuntelin kaksi ensimmäistä luentoa. Ensimmäinen oli nimeltään "spraycan leads and stencils take over", luennoitsija kertoi miten 16-vuotias poika oli todennut kun graffititouhu lähti lapasesta että "kannu vie". Sain siitä hienosti pöllittyä omaan powerpoint-esitykseni loppuun "knitting needles lead". Hohho, miten olenkaan vitsikäs (NOT!).

Toisella luennoitsijalla oli kiva Mikki Hiiri -paita.


Sitten mun pitikin jo lähteä loikkimaan kohti työpajaani että on varmasti kaikki kunnossa ja noin. Sitä ennen oli aikomukseni käydä syömässä mutta EKSYIN sinne Seminaarimäen kampukselle. Etsin puoli tuntia sitä helvatan rakennusta missä on se ruokamesta mutta en löytänyt. Vaikka oli karttakin. Pitäkööt ruokansa! Vähän Oulussa on hienosti Linnanmaalla (jep, fil. yo. entisessä elämässäni) kun koko yliopisto on kilometrin pituisen keskuskäytävän varrella (joka on vielä merkattu ettei sekoita muihin). Ei voi eksyä edes tällainen "vuoden navigoija 2011".

Työpajatilani oli ihanan sympaattinen! Sen sentään löysin ;)


En kokenut olevani erityisen hermostunut mutta järjestelin silti aikani kuluksi juttuja kivaan järkkään :D

Sitten kello jo olikin sen verran että porukkaa alkoi saapua. 12 henkilöä (muistaakseni). Mukava ryhmä, en jännittänyt yhtään. Vähän ehkä alussa saatoin puhua liian nopeasti mutta muuten meni jotenkin melko luonnollisesti. Tai siis mun mittapuulla meni kyllä tosi hyvin 8D Siis esiintymispuoli.

Aiheen esittelyn jälkeen olikin jo aika aloittaa neuolominen että ehdittäisiin tavoitteeseemme.


Työpajan jälkeen menin VIP-saunailtaan. No, mähän en sauno ja oli muita suunnitelmia illaksi joten kävin vain näyttämässä naamaani ja aterioimassa.


Sitten hotellille missä ystäväni luennoi mulle ne luennot jotka itse missasin :D :D Ja vaihdettiin muutenkin päivän kokemuksia niin että koko hotelli raikasi (ai mikä äänieristys?) Lähdettiin sitten Vakiopaineeseen koska pääsin sinne kutsuvieraana ilmaiseksi. Mulla ei kyllä ollut mitään hippavaatteita mukana joten menin sitten samoilla missä olin päivälläkin luuhannut.


Kauhean myöhään ei kuitenkaan oltu koska velvollisuudet kutsuivat heti aamusta.

4 kommenttia:

  1. Se edellisiltainen mies siis tiesi ihan oikein, missä sä käyt!

    VastaaPoista
  2. Mie olen vakuuttunut siitä, että jos helvetti on olemassa ja sinne joudun, niin se on Oulun yliopisto. Syksyllä muutaman kerran jouduin siellä harhailemaan ja ikinä en löytänyt ulos sieltä mistä olin suunnitellut vaan jostain miljoonan kilometrin päästä.

    VastaaPoista
  3. Kirsikka: Ehkä mulla on vaan aika kullannut muistot :D

    VastaaPoista