Sivut

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Smoothie

Smoothieksi nimesin nämä sukat vaikka ensin ajattelin marjaoksennusta ja olisin voinut kirjoittaa alkutekstiin kuinka kakarana söin liikaa raakoja karviaismarjoja ja laattailin koko yön enkä ole sen jälkeen uskaltanut syödä kyseisiä marjoja kuin max kolme kappaletta kerrallaan, jos sitäkään. Raadin mielestä smoothie kuulosti paremmalta.

Tein nämä lähinnä siksi että luistimiini ei mahdu paksut villasukat ja aiemmin neulomani ohuet ovat liian isot ja menevät siis ruttuun. Nyt on ohuet ja timmit villasukat eikä varpaita oletettavasti palella luistellessa. Tykkään näistä aivan hirmu paljon!


Lanka: Drops Fabel

Sävyt: sunset ja berry dreams.

Juju: Neulottu joka toinen kerros punasävyisellä ja joka toinen violettisävyisellä.

Puikot: 3 mm

Menekki: Alle 50 g kumpaistakin väriä vaikka ostin 100 g molempia kun en tajunnut ettei ohutta lankaa kulu niin paljoa, aargh!

Blurrattu mäkkärin paperipussi tiskipöydällä: Ei ainakaan mun, oikeesti! Huomasin vasta kuvista että ukko perkele 8D

Kukkakuviosukkikset: kuvausrekvisiittaa, eivät oikeasti ylety ylös asti. Eli sen lisäksi että on niin iso jalka ettei saa tarpeeksi suuria luistimia johon mahtuisi kunnon saapassukat, on myös sen verran läski että toisinaan tulee ostettua sukkahousuja jotka jäävät auttamatta puolitankoon.

8 kommenttia:

 1. Nää on ihanat.:) Jotenki raikkaat.:D

  VastaaPoista
 2. Faline: Niin on! Ja vaikka et lankaroskis olekaan niin älä epäröi pyytää jos haluut ku mulla on vielä täydet kerät molempia sävyjä ;D Heh... Tosin eiköhän ne paikkansa jostain löydä joskus.

  VastaaPoista
 3. En pystynyt keskittymään mihinkään muuhun tässä postauksessa kuin tuohon tuoliin! IHANA! Aivan ihana kertakaikkiaan. Adjektiivit eivät riitä kuvailemaan ihastustani.

  VastaaPoista
 4. Madam B.C.: Hihi, se on aivan ihana :) Viime keväänä sen tuunasin, tässä linkki kyseiseen postaukseen. Se on niin ihana ettei siinä oikein malta edes istua ;) Vaikkakin on 100 % keinokuitua eli ei pitäisi ihan heti nyppääntyä.

  VastaaPoista
 5. Söpöt marjasukat! Repeilen edelleen found stool -jutulle...

  VastaaPoista
 6. Tosi nätit sukat!! Vois hyödytää ideaa joskus! :)

  VastaaPoista