Sivut

torstai 11. marraskuuta 2010

Tosi turha täytepostaus

Ylitin tänään itseni ja heräsin niin aikaisin että ehdin käymään kylillä ennen iltavuoroa (normitilaanteessa nukun sinne puolillepäivin). Kävin metsästämässä itselleni sen oravakulhon mitä hehkutin tuossa muutama merkintä sitten. Kuvittelin jotenkin että se olisi edes vähän isompi. Tuohan on säälittävän pieni! Melkein voisi luulla että se on oravatuhkakuppi. Mutta ostin sitten kuitenkin koska olin niin paljon sitä hehkuttanut. Toimikoot vaikka langanpätkäroskiksena sohvapöydällä, siinä kun aina on sellainen ärsyttävä keko niitä kun sohvalla yleensä neulon.Kävin myös lankakaupassa! Ostin villalankaakin tietty mutta se ei varsinaisesti ylitä uutiskynnystä joten näytänkin nämä.Löysin täydellisen ristipistomallin eikä mulla ollut vehkeitä. Kotikotona olisi mutta kun inspiraatio yllättää, silloin ei ole aikaa odottaa! Tosin en voi nyt enempää siitä puhua koska se on sellainen hyshys-projekti. Ristipistoistakin innostuin nyt yllättäen vuosikausien tauon jälkeen kun satuin muutama merkintä sitten mainitsemaan että olen sellaisia jonkun verrankin joskus tehnyt. Niinpä muistin taas että se voisi olla vaihtelun vuoksi tosi kivaa.

---

Kokeilin ottaa kuvat nyt siten että pidän valkoista paperinpalaa salaman edessä niin ei tule sellaista ärsyttävää "kuvasin sitten salamalla" -efektiä mutta ei myöskään sitä kusivalaistusefektiäkään jos kuvaa tälleen keinovalossa ilman salamaa. Kuten sääkeskeisinä tiedämme, luonnonvaloa ei juurikaan ole tarjolla.

3 kommenttia:

 1. no nyttenpä alko kiinnostaa täydellinen ristipistomalli! :D nimittäin tykkään kyllä ristipistotöistä, mitä joskus miljoona vuotta sitte olen niitä tehnyt. syy on hyvin yksinkertainen: en halua tehä ristipistotöitä, jossa on kukkia/kissanpentuja/tonttuja tms.
  hienohan tuo oravakippo on, vaikka pienenlainen! varmasi menee lankakippona oikein hyvin.

  VastaaPoista
 2. No hei nyt on Mikaelan Geek is the new black-blogissa ihan tosi hieno ristipistotyö, jos haluaa hakea vähän inspiraatiota....:D

  VastaaPoista
 3. Heikku: Netistä löytää mitä vaan ;) Mut joo, en mäkään tähän hätään alkais niitä kukkia/kissanpentuja/tonttuja vääntään. Internetin kätköistä onneksi löytyy myös jotain ei-niin-perinteisiä. Hieno on oravakippo joo mutta en pistäisi pahakseni vaikka olis hitusen isompikin ;D

  Riehu: Aika rouhee kyl :D :D

  VastaaPoista