Sivut

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

"Neiti takkutukka, lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka"

Haaveilin tosiaan ylipolvensukista mutta järki sanoi että polvisukat pysyy paremmin jalassa. Kokemusta nimittäin on siitä miten ylipolvensukat kuitenkin rullautuvat polven alapuolelle. Mutta tässä nämä nyt siis ovat! Ja minä olen todella ylpeä ja onnellinen :) Niistä tuli IHANAT!

raitasukat

raitasukat

raitasukat

raitasukat

raitasukat

raitasukat

20 kommenttia:

 1. Oi kun hienot! Jotain keijukaismaista tai vastaavaa noissa on, tai ehkä se on vain upeat kuvat ja kuvausympäristö.

  Ylipolvensukille (jos vielä sellaisetkin teet) tietenkin itsetehdyt sukkanauhat!

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan I-H-A-N-A-T. Ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 3. Nyt kelpaa sukkailla. Sieltä ylipolven löytyy kuitenkin ne villahousut ;)

  VastaaPoista
 4. Hepa-Neiti: Niinpä ^___^

  Hillanen: Kiitos :)

  Mrs. Marple: Mietinkin sukkanauhoja vaihtoehdoksi jos teen pitkästi yli polven niistä mutta ei ehkä olisi ihan mun tyylistä :D Kuvausympäristö tekee paljon, tahdoin ehdottomasti kuvata nuo juuri tuolla!

  Anniina: Kiitos :)

  Salka: Kiitos :) Lapsuuden maisemissa kuvattu ;)

  Jokke: Totta ;D

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat sukat!!! =)

  Roina

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat ja kivoja tunnelmakuvia. Mut ei mulla mun mielestä rullaannu ylipolvensukat?

  VastaaPoista
 7. Roina: Kiitos :)

  Peps: Kiitos :) Ja hei, mun rullaantuminen johtuu todnäk siitä että nää läskijalat levenee ylöspäin ja sukat pyrkivät luonnostaan kapeimmille alueille xD Sulla on timmit jalat niin ei sukat rullaannu :D

  Mai: Kiitos :)

  VastaaPoista
 8. aaaa oi kyllä mullekin varsin hyvin kelpaisi! niistä tosiaan tuli i h a n a t, oon tässä koko aika kattellu noita sillain että voi aaaw mutta siis niistä tuli vielä hienommat kun mitä osasin odottaa.

  arvaa muuten mitä!? mun on ehkä pakko kertoa hehkuttaa täällä vaikka en tiedä kiinnostaako sinua. MUTTA oon lueskellut tätä sun blogia ja entistä enemmän ajatellut että nyt minä kyllä opettelen kutomaan tai jotain, koska pitkään on jo pitänyt (mummu koitti joskus opettaa mutta olin aika huono) ja sitten aloitin kutomaan, siis en mitään tiettyä, mutta vaan harjoittelemaan. se oli ihan kivaa. kunnes tein jotain niin outoa että ahaha en tajua miten se on mahdollista! sain aikaseksi vaan lisää silmukoita vaikka siis kudoin vaan oikeaa (eli siis ei-nurjaa koska en muista miten sitä tehdään) kierros kierroksen perään. en tajua mitä tein väärin kun se vaan piteni muttei leventyny 8DD mutta kuitenkin, nyt on 20 päivän pääsiäisloma niin ehkä mä saatan saada jotain aikaiseksikin vaikka. jos jaksan. :D joka tapauksessa: kiitos inspiraatiosta tai öö jostain, innostuksesta!

  VastaaPoista
 9. Mahtavat! Teetkö mullekki? ^___~

  VastaaPoista
 10. Toiston toistoa, mutta silti: Voi miten upeat sukat - ja tosi hienot kuvat!

  Sadie

  VastaaPoista
 11. Emme-Syys Puidenmukaan: Mullakin aikoinaan ihan ekoissa neuleissa (ala-asteella) tuli jostian kumman syystä ihan törkeesti lisää silmukoita koko ajan :D Mutta kyllä se siitä! Kannattaa mieluummin tehdä liian isoilla puikoilla kuin pienillä jolloin ei tule niin tiukkaa ja on helpompi hahmottaa että missä ne silmukat menee. Tsemppiä tsemppiä! Ihana kuulla että olen innostanut :)

  Bubble: Kiitos :) Jaa-a, en taida :D Aloitan nimittäin uudet raitapolvisukat itelleni ihan kohta, langat jo hommattu x)

  Saksi-Sadie/Bluesea: Kiitos :) Mulla oli tuo kuvauspaikka mielessä jo sukkien puolessa välissä. Tuli kiire saada ne valmiiksi jotta saan otettua nuo kuvat. Kuvauspaikka kun tosiaan on synnyinseudulla ja olin siellä nyt pääsiäisen :D

  VastaaPoista
 12. Ihanat sukat ja todella upeat sukkakuvat! Mun tarvii kans perehtyä tuohon kärjestä aloittamiseen, niin saa sitten sopivat polvisukat, mulla on on ihan hehtaaripohkeet.

  VastaaPoista
 13. Aija: Kiitos! Ja oli jotenkin tosi kätevä aloittaa kärjestä nämä, vaikka varmaan yhtä hyvin saisi sovitettua silloinkin jos aloittaa varresta mutta jotenkin selkeempi sovittaa kun on sukkaosa jo tehtynä ja sitten enää varsi. Suosittelen kokeileen!

  VastaaPoista
 14. Mahtavat sukat! Ja olet kyllä todella upeat maisemat löytänyt taustaksi!

  VastaaPoista
 15. Upeat, upeat värit! En kyllä itse taitaisi neuloa sukkia latvasta puuhun. Näkikö kukaan mummo sun sukkias teon alla? "Voi tyttö-kulta, kyllä sää nyt teet niitä ihan väärinpäin!" Norsis: "Katsos,maailma muuttuu, mummoseni." :))

  VastaaPoista
 16. Pauni: Kiitos :)

  Marja-Leena: Ei nähnyt kukaan mummo :D Joo, vois siinä olla ihmettelemistä. En mäkään muuten olisi noin päin tehnyt mutta kun pelkäsin että lanka ei riitä. Mutta sitähän riitti! Eli ihan hyvin olisi voinut neuloa ns. oikeinpäinkin.

  VastaaPoista