Sivut

perjantai 9. tammikuuta 2009

Jutskaputskia

Mun saumurin sisuskalut näyttää tältä sen kylpytakkiprojektin jälkeen :PGuitar Hero -kantokassi on edennyt tän verran:

Eli ei paljon mitään vielä :P

Ja sitten oon tehnyt telkkaria katellessa ja bussissa istuessani neulegraffitia:


Malli on siitä kirjastosta lainaamastani kirjoneulekirjasta. Kävin muuten kuvaamassa päivännäöllä tuon kirjaston lähellä olevan tuoligraffitin ja ompelin yhden joululomalla tehdyn Tikkurilan aseman kupeeseen, mutta niistä sitten erikseen jossain vaiheessa.

Nyt Guitar Hero -kassin kimppuun vielä hetkeksi. Pitäisi silittää tuo painatus paikoilleen.

4 kommenttia:

 1. Millasta sabluunaa yleensä käytät painatuksissa? Toi ainaki näyttää ihan pahvilta tai paperilta, mutta voi olla että näyttää vaan :) Mä en saa koskaan sellasia pysymään paikoillaan.. teenki yleensä sabluunan kontaktimuovista. Siinä on vaan se ongelma, että joskus muovi kostuu siitä kangasväristä (etenki jos laittaa pari kerrosta), ja sitten se kontaktimuovin liima jää kankaaseen kiinni :P

  VastaaPoista
 2. Tulostan kuvan paperille, päällystän kontaktimuovilla ja sit leikkaan. Oon niin laiska, etten jaksa siirtää kuvaa ensin kontaktivmuoville ja sit sitä on kettumaista liimata kankaaseen, kun kaikki härpäkkeet taittuu jne. Ihan ok:sti toi pysyy paikoillaan, kun teippaan reunoista kiinni kankaaseen. Nuo "reiät" kirjaimissa (esim A, R, O) leikkaan erikseen kontaktimuovista, niitä en saisi varmaan pysymään muuten.

  VastaaPoista
 3. Ei sitä kuvaa tarvi ensin siirtää kontaktimuoville, ite teen niin että teippaan vaan reunoistaan tulostetun paperin kontaktimuovin väärälle puolelle kiinni. Se näkyy siitä läpi ja pystyy leikkaamaan mattoveitsellä sen muovin :) Ja osan paperiakin tietty siinä samalla..

  VastaaPoista
 4. Niin no joo, tolleenhan sen saa :D Mulla on vaan ihan paska mattopuukko, sillä ei tee mitään. Mutta se pikkuosien käpertymis-ongelma siinä kuitenkin on, jos kontaktimuovista tekee :P

  VastaaPoista