Sivut

lauantai 18. lokakuuta 2008

Myssyjä ja pipoja

Sain jo ties kuinka kauan aikaa sitten tuon roikkopiponi valmiiksi, mutta nyt vasta viime viikolla jaksoin tehdä ne tupsut noihin päihin. Nyt se on sitten lopullisesti valmis. Ja tykkään hirmusti!!! Mutta meidän koira ei XD (Oon siis nyt vanhempieni luona käymässä, heillä on koira, mulla ei.)

Junamatkalla kohti kotikotia, virkkasin siskolleni samanlaisen myssykän, kuin itselleni se keltainen. Tästä vaan tein pienempikokoisen, koska omastani tuli sittenkin liian iso, kun se käytössä venyi lisää.

5 kommenttia:

 1. Tuosta roikkopiposta tuli tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Vähänkös reteä tuo K kuva :D! Voi että, saispa itsekin aikaiseksi tarttua puikkoihin..taitaa vaan se ompelukone olla mun juttuni..:)

  VastaaPoista
 3. nna: Niin tulikin, kiitos :)

  Salka: Sä oot kyllä ompelukoneen kanssa tosi pro! Mä osaan kyllä paremmin virkata myssyn, kuin ommella mitään, mut kaikkea pitää yrittää XD

  VastaaPoista
 4. Myöhäisherännäinen huutelee, Minkä levyiset noi roikot on suhteessa etupätkään? Neuloit sie ekana noi roikot ja jatkoit siitä koko pipoa? Meinasin pojulle tehdä turkoosin valkosilla raidoilla, mutta varmaan pohdin ja mieitn taas ihan liikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista yhtään, tästä on niin ikuisuus :D Mut ekana neuloin pipon ja sitten lopuksi poimin reunoista silmukat roikkoja varten. Ne on aika leveät, menevät vaan mokomat rullalle, sileetä neulosta kun ovat.

   Poista