Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2008

Norsis teki sen taas! Epäonnistui siis :D

Voi saakeli, kehtaako tämmösiä edes näyttää. No mutta, ajattelin viihdyttää teitä. Saatte ehkä hyvät naurut taas kerran, kun meitsi on mokaillut.

Joo eli vaatekaapissa on roikkunut muutama repalainen (pieniä reikiä) ja kulahtanut paita ja olen jossain vaiheessa ajatellut virkkaavani jostain rääsyistä pyöreän ovimaton. Muistin kuitenkin, että jossain viime kesän kässälehdessä oli ohje matonkuteista tehtyyn koriin ja etsin sen käsiini.Sen kummemmin mitään ajattelematta lapsellisesti luulin, että tuohon riittäisi kaksi paitaa. Tässä ne:ja hillittömän leikkausoperaation jälkeen:Ja ei muuta kuin innolla virkkaamaan! Puolipylväillä se piti tehdä (ehkä joku jo arvaa tässä vaiheessa, mikä meni pieleen).

No eihän ne kaksi paitaa riittäneet mihinkään! Kaivoin esiin mustan paitani, josta pidin ihan hirmuisesti ennenkuin erinäisten tapahtumien kautta sotkin sen purukumilla (alkoholilla oli osuutta asiaan). Säästin sen kuitenkin, koska tykkäsin siitä ja kai jotenkin toivoin, että se pyhällä hengellä puhdistuisi. Mutta en ole mikään martta, siinä se on edelleen. No, eipä ole enää kun saksin senkin suikaleeksi! (Lievästi ryppynen, heh. Hyvin viikattu.)Paidasta riitti vain kahteen kerrokseen eli ei oikein mihinkään (ja mun paidat ei tosiaan ole mitään XS-kokoa. Mutta saatoin ehkä leikata liian leveästi). Alkoi jo meneen hermot.Mutta mikäs siinä virkatessa, nätti kesäpäivä jne. Ja muutenkin piti ulkona tuota tehdä, kun kankaista lähti niin paljon pölyä ja kaikkea pupenoa mun hengityselimiin, että alkoi vetään jo tukkoon.Saksin siis sinne sitten vielä 2 paitaa ja yhdet pitkät kalsarit (heh). Eli siinä on sitten 5 paitaa ja ne kalsongit, jos oikein laskin. Valmis juttu painaa aika pirusti. Ja siitä siis tuli aivan järjettömän kokoinen! Eikä se oikein pysy muodossaan. Ei oikeestaan juuri mitenkään (kuvaan feikkasin ja tungin isoimman boolikulhon sinne sisään). Ja kahvatkin lörpöttää.Toisaalta lehden kuvassakin se saattaa olla iso, koska se on tuolin päällä ja vie ihan hyvin tilaa. Kuitenkin se näyttää niin pieneltä ja sirolta.

Omani näyttää ihan hirveeltä.

Ja mikä sitten meni vikaan?

Mulla on melko vahva epäilys siitä, että tekemäni "puolipylväät" eivät olleet puolipylväitä X) Googletin ja katoin, että ei ne kyllä pylväitäkään olleet. Mitä lie välimuotoja oon virkannut (tai sitten ne oli ihan oikeita puolipylväitä, mutta onnistuin muuten vaan tekee hervottoman lerpattavan paskakasan siitä). Eikä tää tosiaankaan ollut eka kerta, kun käy noin! Milloinkohan sitä jaksaisi tarkistaa oikeaoppiset puolipylväät ja pylväät ENNEN aloittamista? No, onneksi tuo oli vain yhden illan projekti. Ei edes vituta. Mutta tekemisen ilo ei riitä purkamiseen, roudaan tuon varmaan kierrätyskeskuksen ilmaisosastolle, joku muu innokas voi sitten purkaa :P Niin tai vielä parempi idea: laitan sen jollekin isopäiselle patsaalle pipoksi! XD (Kun tein tuota ja mieheni tuli kysyyn, mitä teen, laitoin sen päähäni ja sanoin surkealla äänellä, että pipoa mä yritin, mutta tuli vähän liian iso.)

Osa kankaista soveltui aika huonosti matonkuteeksi. Liian vahvaa neulosta, niistä irtoaa semmosia hippuja. Voi jee.

Mutta oon ommellut jotain ihan onnistuneenkin oloista, siitä lisää parin päivän päästä kunhan saan homman viimeisteltyä.

9 kommenttia:

 1. "Kun tein tuota ja mieheni tuli kysyyn, mitä teen, laitoin sen päähäni ja sanoin surkealla äänellä, että pipoa mä yritin, mutta tuli vähän liian iso." Voi että mä repeilin tuolle kohdalle!( kun pystyn sieluni silmin kuvittelemaan tilanteen, kjeh :] )

  Mutta ei tuo mun mielestä todellakaan mikään hassu tai epäonnistunut ole ( sitäpaitsi monia asioita pitää stailata ennen kuvaamista ), noihin kyllä vaan uppoaa ihan sikana materiaalia! Mun muovikasseista matoksi projekti taitaa odottaa energiajakeeseen päätymistä..:]

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Olin kyllä itsekin yllättynyt lopputuloksesta... Sulla on kanssa ihania hameita, itsellä toi ompelu on jäänyt väliin kun en ole löytänyt mitään kivoja kaavoja. Täytyykin tulla tänne tiirailemaan tarkemmin kun ei ole monen yön univelkoja taakkana... =)

  VastaaPoista
 3. Salka: X)

  En pysty edes kuvitteleen, paljonko sellaiseen mattoon menisi muovikasseja :D Äiti teki sellaisia, kun olin lapsi. Niistä oli kiva bongailla tuttuja muovipusseja :] Mulla tulisi aika tylsä, kun ei oikein ole ku jotain Citymarketin pusseja XO Ja niitäkin vaan muutama, kun pyrin kangaskassia käyttään. Muovipusseja on kyllä varmaan aika näppärä leikata, kun terävät sakset leikkaa varmasti ihan vaan vetämällä sitä muovia saksien välistä tai no, tiedät varmaan XD Oon huono selittään.

  Pauni: Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 4. Mammani virkkaili aikoinaan vessanmattoja sukkahousuista punotusta narusta.

  Satutko muistamaan mikä numero? (oli varmaan SK?)

  VastaaPoista
 5. Varmaan aika monet sukkahousut menee! :)

  Se oli joo SK ja tuo yhdistetty kesä-heinäkuun numero vuodelta 2007. Vaikka kyllä tommosen ilman ohjettakin pystyy helposti tekeen. En oikein edes tajua, miksi sitä ohjetta katsoin :D

  VastaaPoista
 6. Huhhuh, luin kaikki postauksesi ja vieläkin on silmät ihan kyyneleissä nauramisesta! Erityisesti homppelikissa sai meikäläisen repeilemään, toivottavasti ei naapurit heränneet.... =)

  VastaaPoista
 7. Kiva, jos on ollut viihdyttäviä merkintöjä :D

  VastaaPoista
 8. Pyh, tuohan on HIENO!!!! :O <3

  VastaaPoista