Sivut

sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Suomu-paita

Tämän paidan ohje on Neuloosisko-Facebooksivuilta, neuloin sen Dropsin Cotton Merinosta, koska haaveissa oli kesäpaita. Jep, kesäpaita, haha. Ei tänä kesänä. Mutta ehkä sitten muina vuodenaikoina sisäkäyttöön.

Malli on saanut inspiraationsa merenneidon suomuista, joten toki halusin sen merenneitomaisissa maisemissa kuvata.


Aloitin paidan siltä istumalta, kun ohje julkaistiin joitain viikkoja sitten. Siihen on sittemmin tulossa lisää kokoja, minä en malttanut odottaa, enkä myöskään jaksanut säätää, joten se on aika tyköistuva. Se ei kuitenkaan haittaa mitään, sillä yleensä onnistun tekeen liian suuria. Niin on nyt sitten kerrankin istuvampi paita.


Harmittaa, että silmäni alkoivat näkeen kuviossa apinoiden naamoja, enkä enää saa resetoitua aivojani niihin merenneidon suomuihin. Mutta on se hyvä toki yksi apinapaitakin olla.


Tykkään tosi paljon tällaisista kirjoneulekaarrokkeista, jotka eivät ole selvästi perinteisiä, vaan jotenkin tuoreemman näköisiä.

Ihan siis lempipaita-ainesta tässä kyllä.

3 kommenttia:

 1. Mone ovat neuloneet kaarrokepuseroita, minä en vielä yhtään. Mutta taidan herätä aina vähän jälkijunassa. Melkoista vauhtia neulot toinen pusero heti perään.

  VastaaPoista
 2. Nää sun paidat on niin hienoja!

  VastaaPoista
 3. Minä näen kuviossa intiaanikylän jonka liepeillä kasvaa kuusia, sypressejä ja kaktuksia. En sitten tiedä minkä puun takana ne sinun apinat luuraavat XD
  Iso peukku valtaisasta puserotuotteliaisuudestasi - kovasti paljon perässä tulen siinä suhteessa mutta on hienoa että on esikuvia :)

  VastaaPoista