Sivut

sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Lumme-paita

Jahas, no niin, kun ihmisellä ei ole muuta kuin aikaa, niin sitten ei ehdi esimerkiksi blogiin heittään muutamaa hassua kuvaa ja tekstinpätkää. Viikon kuluttua keväällä alkanut työttömyysjakso kuitenkin päättyy eli nyt voisi olla hyvä hetki yrittää kiriä blogia kiinni, mikäli tänne kukaan enää eksyy ja vaikka ei eksyisikään, omana arkistona tämä ajaa kuitenkin asiaansa hyvin.

Mutta palataas hetkeksi aikaan, kun OMENAPUUT kukkivat. Kyllä, siitä on tovi. Nämä kuvat on otettu kesäkuun ensipäivinä, joten ei siitä nyt toisaalta kuitenkaan vielä ihan ikuisuutta ole, muutama kuukausi vain.

Se on paita, mikä on neulottu Sari Nordlundin Lumme-paidan ohjeella, mutta lyhythihaisena ja puuvillaisena. Kesäpaita siis oli ajatuksissa, kun silloin ei vielä tiennyt, että tänä kesänä mikä tahansa paita tulee oleen aivan liikaa ja liian kuuma.


Lankana Novitan Cotton soft.


Tästä tuli aivan älyttömän ihana ja haaveissa on tehdä syksyisempikin versio. Saas nähdä, tuleeko tehtyä, mutta toki tätäkin voi kesän jälkeenkin pitää ja todellakin tulen pitään.


Paita on muuten tosi sopivan kokoinen, mutta hihat ovat sen verran reilut, että jos teen toisen joskus, jaan kyllä hihojen ja vartalo-osan silmukat jotenkin eri tavalla.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kesäpusero ja kauniin värinen. Nyt on ollut tosiaan liian kuumaa.
  Blogien lukeminen tai ainakin kommentointi on vähäistä verrattuna aikaan esim 10-15 vuotta. Blogien lukeminen on nopeampaa kuin vlogien kuuntelu. Oikeastaan on yksi vlogi , jota jaksan kuunnella.
  Samaa olen ajatellut, että onpa ainakin muistissa ítselle, mitä olen tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Komppaan tässä Iso Gnuta, kommentointi on varmaan vähentynyt vuosien mittaan, mutta kyllä täällä käydään kattomassa mitä sie oot saanu aikaiseksi! Itekkiin oon huono kommentoimaan, mutta nyt laitan terveiset että tämmöinen verkkainen blogien lueskelu sopii oikein hyvin tämmöisiin sateisiin päiviin. Ei tuu noita muita somekanavia käytettyä, niin ihan huippua että on vielä teitä vanhoja bloggaajia joita on tullut seurattua jo vuosia. Ja tämä puserohan on aivan ihana, ihanat värit!

  VastaaPoista
 3. Olen odottanut täältä luettavaa. Ihanaa että olet täällä taas! Paita ja kuvat on NIIN kauniita! Ps. Ikävissäni katsoin aamulla Blogistania-jakson…. ;)

  VastaaPoista
 4. Ainakin kerran viikkoon käyn tsekkaamassa blogisi, vaikken yleensä ikinä kommentoi! Ihana paita <3

  VastaaPoista
 5. Erittäin kaunis kuvio ja koko paita. Tykkään myös väristä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis paita ja ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista