Sivut

perjantai 21. toukokuuta 2021

Concrete Urban Art Festival Keran halleilla

Olisi menovinkkiä! En kiirehtinyt, koska blogi laahaa muutenkin jälkijunassa ja oletin, että tämä taidejuttu olisi pidempäänkin auki, mutta se onkin merkitty vain 29.5. asti. Vielä kuitenkin siis ehtii!


Keran halleilla Espoossa, aivan Keran juna-aseman vieressä on siis upea ilmainen taide-elämys odottamassa. Vähän joutuu jonottaan, koska koronatilanteen takia tiloihin ei tietenkään voi päästää kovin montaa ihmistä kerrallaan, mutta mistään tuntien jonottamisesta ei todellakaan ollut kyse ainakaan viikko sitten, kun me siellä kävimme.


Entinen logistiikkakeskus miljöönä kutkuttaa minua valtavasti ja toki kun tykkään tällaisesta urbaanista taiteesta, niin tämähän oli ihan täys kymppi, vaikka ei olisikaan joutunut odotteleen vuotta päästäkseen tällaisen äärelle.


Halleissa sisällä ja ulkona ja entisissä toimistotiloissa ja kellarin pukuhuoneissa oli siis valtavasti katseltavaa ja avaran tilan myötä annoin lastenkin vähän ottaa iloloikkia, jotta viihtyvät varmasti ja tulevat toistekin vastaaviin mukaan. Oli siellä myös lapsia kiinnostavaa taidetta,  eli junan kuva ja sateenkaaria.


Äääää, ei mulla ole nyt ihan hirveästi sanottavaa, muuta kuin että tykkäsin aivan valtavasti!
Ihanaa, että tällaisia järjestetään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti