Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Minion-synttärit

Esikoinen täytti kuusi vuotta ja toivoi synttäreitä teemalla Minions. Helppo nakki (verrattuna esimerkiksi viime vuoden karttasovellussynttäreihin), sillä kaupasta sai yhtä sun toista valmiina.

Askartelut jäi nyt ajan puutteen vuoksi harmillisen vähäiseksi, mutta tulostimen ollessa jostain syystä yhteistyöhaluton, jouduin ihan perinteisellä tussit ja paperi -tyylillä toteuttaan Ovisilmä-Minionin, josta olen kyllä aika ylpeä noin niinkuin ideana.
Tilasin netistä jostain mistä lie juhlakrääsään keskittyneestä kaupasta ilmapalloja, kertakäyttöpöytäliinan ja -astioita. Sekä lapsille naamareita (niitä ostin lisää myös H&M:lta).Poika toivoi Minion-jäätelöitä, joita oli nähnyt kaupassa sekä Minionikakkua, joka jäi mun leipurintaidoillani todella tomusokeriseksi, joten siitä ei nyt mitään makrokuvia otettu.


Irtokarkkipussiin poimittiin kaupassa pelkkiä banaanin näköisiä ja värisiä karkkeja ja mokkapala koristeltiin M&M-pussin keltaisilla ja sinisillä karkeilla. Kaupasta haettu banaanikakku toimi varakakkuna.

Lapsivieraita saapui kuusi kappaletta ja siis yhteensä kahdeksasta alle kouluikäisestä lähti kyllä melkoinen meteli. Mitään ohjelmaa ei ollut, mutta hyvin ne lapset leikkejä keskenäänkin keksivät. Sai itse sitten viettää aikaa äitiystävien kanssa toisessa huoneessa.Näin ne vuodet kuulkaas vierii ja meidän esikoinen aloittaa syksyllä eskarin.

13 kommenttia:

 1. Ihanat koristelut ja siis teema. Sä laitat aina niin kivasti näitä juhlia. Puh, onneks ei ollu tommosia ku mun lapsi oli pieni (nyt 41v). Heinäkuun sankarille riitti aina mansikkakakku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tosi paljon laitella näitä synttärijuhlia :) Mieluummin panostaisin vieläkin enemmän, jos vaan aika riittäisi. Samalla vaivalla sitä jonkun teeman ympärillekin tekee, kuin ilmankin. Ainakin mun mielestä :) Oi, mansikkakakku on ihan parasta!

   Poista
 2. Ihanat synttärit! Ne vuodet menee aina vain nopeammin... Kuopukseni täytti äskettäin kymmenen, siis 10!!! Vastahan hänkin oli vauva tai ainakin aika pieni.. Sen huomasin, että se metelin taso juhlissa oli jo vähän laantunut ja muutenkin siistiytynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää vuodet viuhuvat ohitse kyllä pelottavan nopeasti!

   Poista
 3. Komeet synttärit. Jälleen huikee teema, joka on kekseliäästi toteutettu. Toivottavasti ovisilmäminion saa jäädä paikalleen pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovisilmäminion otettiin pois heti, kun vieraat olivat lähteneet :D

   Poista
 4. Niin ja rutkasti onnea ja iloa, valoa ja auringonpaistetta päivänsankarille! :)

  VastaaPoista
 5. Voin eläytyä intoosi laittaa teemasynttäreitä. Katoin neulekerholaisille kello viiden teen ja voi sitä mielihyvän määrää, josta sain nauttia ideoidessani kerrostarjotinta ja värejä ja tarjottavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se ideointi on ihanaa, etenkin jos on kunnolla aikaa :D Ja aikaa myös toteuttaa :D

   Poista
 6. Kivalta näyttää! Meillä vietettiin viikonloppuna esikoisen 6-vuotissynttäreitä Ninjago-teemalla. Hurahdin koristeiden tekemiseen, sillä Ninjago-naamareita yms. kuvia oli niin helppo tulostaa tarra-arkeille ja liimailla kiinni vähän kaikkeen ilmapalloista paperilautasiin. Juhlijat pääsivät kulkemaan Ninjago-aiheisen tehtäväradan, jossa oli muun muassa lankanarulabyrintti, tarkkuusheittoa ja tasapainoilua.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava idea! Sinulla tuntuu luonnistuvan hienosti lastenjuhlien järjestely :D Niin ja lähetin Joonalle tuossa vähän aikaa sitten synttärikortin, toivottavasti se on jo saapunut postissa.

  VastaaPoista