Sivut

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Mitä kuuluu Marimekkotakki?

Neljä vuotta sitten neuloin esikoiselle jämälangoista kirjoneuletakin, jossa mukailin Marimekon kuoseja. Se on edelleen aika kärkisijoilla blogini suosituimmissa postauksissa, enkä ihmettele. Takki on tosi soma, vaikka itse sanonkin! Marimekkokirjoneuleideasta jalostui sittemmin aivan sairaan ihanat Marimekkosukat Eilen tein -blogin Hannen toimesta ja siitä seurasi melkoinen Marisukkabuumi ja vielä edelleen sellaisia silloin tällöin jostain tupsahtaa vastaan. Kaavioita on piirretty ja jaettu useita kertoja ja siis totisesti huolitellumpia ja jalostetumpia, kuin tässä takissa. Sukkia on neulottu vaikka millaisia aina mustavalkoisista todella värikkäisiin yhdistelmiin. Aivan huikeaa!


Kun takki jäi esikoiselle pieneksi, se on roikkunut henkarissa lastenhuoneen seinällä koristeena. Eräs päivä kuopus vaati takkia yllensä ja tajusin, että hei, sehän on nyt sopivan kokoinen!Minua ei haittaa lainkaan tämä vähän viileämpi kesä, sillä ollaan saatu käyttää lapsilla todella paljon mun ja siskoni tekemiä neulepaitoja ja -takkeja. On aina mukavaa saada niille käyttökertoja.


Marimekkotakki on kyllä todella elävä esimerkki siitä, että olen kehittynyt neulojana. Nyt tekisin niin monta asiaa toisin. Mutta siitä huolimatta olen todella ylpeä tästä takista.

8 kommenttia: