Sivut

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Balanssi

Edelliset esittelemäni sukat olivat kalleimmasta koskaan ostamastani langasta neulotut, nämä ovatkin sitten todennäköisesti edullisimmasta. Siinä missä La Fée Fil liukuväriherkku maksoi 29 euroa, näiden sukkien langat maksoivat 2,52 euroa. Toukuussa kun oli Dropsin Supersale ja Adlibris tarjosi vielä mojovan lisäalennuksen ja ilmaiset postarit. Eipä jäänyt paljoa hintaa kerälle. Näihinkin kun siis meni kaksi kerää ja hinta yhteensä tuo 2,52 e.


Ja ihan oikeasti, Dropsin Fabel on todella hyvää ja kestävää sukkalankaa, ainakin minun kokemuksellani. Ihan ensimmäiset ohuesta langasta neulotut sukkani 6,5 vuoden takaa ovat Dropsin Fabelia ja ovat edelleen kuin uudet, vaikka niitä on käytetty PALJON. Samaa ei voi sanoa todellakaan kaikista sukkalangoista. Ja tämä värisävy on just mun näköinen.


Ohje: Hermione's everyday socks (käytin ohjeesta vain pintaneuletta, muuten tein sukat oman mieleni mukaan
Lanka: Drops Fabel print, sävyssä blue lagoon
Puikot: 2,5 mmNyt alkaa oleen jo aika hyvä kokoelma uusia sukkia syksyksi.

10 kommenttia:

 1. Kauniit sukat kauniissa kuvausympäristössä. Dropsin Fabel, ymmärrän arvostuksen... sun neulominen on jotenkin niin ihanan kohtuullista ja budjetissa pysyvää. Arvostan, ja olen samoilla linjoilla. Joskus harvoin joku erikoislanka, mutta perusneuleissa ne on ihan turhaa rahanhukkaa. Sori vain, neulemaailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ole kyllä sitä mieltä, että harrastus saa maksaa, mutta mä neulon sen verran paljon, että aika hintavaksi tulee jo ihan peruslangoillakin ;) Ja Fabel on oikeasti ihan älyttömän hyvä sukkalanka :D

   Poista
 2. Jännä miten tuo värisävy näyttää ihan erilaiselta tuossa tokassa lähikuvassa. Muissa on enempi turkoosi, tuossa kuvassa tulee harmaa ja keltainen myös esiin. Mitkä rantakalliot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se johtuu kamerasta tai siis kuvausolosuhteista ja siitä, että en osaa muokata kuviin värisävyjä oikeanlaiseksi ja yhdenmukaisiksi.

   Poista
 3. Onko näissä ihan normaali kantapääkavennus vai näyttääkö se vaan mun silmään jotenkin erilaiselta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein näihin ranskalaisen kantapään, se istuu mun jalkaan parhaiten. Eli ei ole se peruskoulussa opetettu "laatikkokantapää", vaan vähän pyöreämuotoisempi :)

   Poista
 4. Sukkien lisäksi on aina mielenkiintoista nähdä, mitkä sukkikset olet valinnut sukkien pariksi :D ~Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Ainakin usein sukkakuvissa esiintyneet pitsilegginssit päätyivät jo roskikseen erittäin huonon kuntonsa vuoksi (olivat jo pitkään olleet vain rekvisiittakäytössä).

   Poista
 5. Todella kauniit sukat ja ihana maisema. :)

  VastaaPoista