Sivut

perjantai 10. helmikuuta 2017

Uusi lehti ja melkein mainittu blogi

Minulle tarjottiin blogin kautta näytenumero täysin uudesta käsityöaiheisesta lehdestä, Unelmien käsityöt, joka on Kotivinkin tekijöiltä. Yllätys oli, että sieltä löytyi pikkiriikkinen maininta minunkin blogista, kiitos Eilen tein -Hannen, josta oli juttu lehdessä. Blogin nimi vain on typotettu, eikä osoitettakaan ole tarjolla. Mutta ei se mitään!Lehdessä oli tosiaan mukavasti luettavaa, oli juttuja bloggaajista, podcastaajista ja muutenkin internetin kautta tutuista naamoista ja käsityöharrastajista (toki myös minulle tuntemattomista, ja ei-internetin kautta tutuista, mutta runsaasti oli siis myös tuttua naamaa). Oli myös kotiesittelyä ja hauska gallup lankakaupan asiakkaista, jossa oli myös palattu jälkikäteen kysyyn, että mitä langoista syntyi.


Lehdessä oli runsaasti neule- ja virkkausohjeita, mutta ne eivät kyllä minuun iskeneet oikeastaan lainkaan. Lukupakettina kuitenkin pidin lehdestä sen verran, että taidan kyllä ostaa jatkossakin. Seuraava numero tosin ilmestyy vasta syyskuun lopussa.Lehti on tosiaan helposti lähestyttävä harrastajalle ja aloittelijallekin.

Nyt onkin hemmoteltu käsityölehtien saralta oikein urakalla. Uudistunut Taitolehti (upea, kaunis kokemus, ja paljon luettavaa) ja uudistunut Suuri käsityö (nyt about kaikissa kaavoissa myös isot koot, eikä erillistä säkkimallistoa) ovat molemmat ilahduttaneet ja nyt vielä tällainen ihan uusikin lehti. Kyllä kelpaa :)

4 kommenttia:

 1. Minusta tuo lehti oli yhtä ihana kuin Unelmien Talo ja Koti, joka on minusta tällä hetkellä markkinoiden paras lehti, jonka parissa voi rentoutua töiden jälkeen. :)

  VastaaPoista
 2. Heips! Onkos Hupsistarallaalla fb-sivua, josta voisi tykätä ja seurata blogia sitä kautta? Ps. Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset Hupsistarallaa-perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en ole jaksanut perustaa blogille FB-sivua, tuntuu että blogi itsessään ja instagram (jossa ilmoitan yleensä uusista postauksista) ovat riittävät. Ilmoitan kaikki käsityöaiheiset uudet postaukset myös Facebookin Käsityöblogit-ryhmässä. Blogia voi seurata esimerkiksi Bloglovinin kautta :)

   Ja kiitos samoin! :)

   Poista