Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2017

2 / 17

Hei hei helmikuu, ei tule ikävä. Se alkaa oleen virallisesti kevät, vaikka talveahan se vielä varmasti pukkaa tovin aikaa, mutta ei se haittaa. Kevät on fiilis, ei säätila. Oli kyllä tahmea helmikuu, voi sentään. Ei olla tehty mitään ihmeellistä, hyvä kun edes ne vähemmän ihmeelliset on tullut hoidettua.

Neulepuolella valmistuneita tuli vain muutamat sukat, sillä mulla on tässä (muutamien sukkien lisäksi, hehe) työn alla aikuiskokoinen villapaita, ja se arvatenkin vie aikaa. Lankaa tosiaan värjättiin myös. Ompeluhommien puolesta olikin sitten varsinainen superkuukausi, sain valmiiksi sateenkaaritilkkupeiton ja ison kasan vaatteita lapsille.
Helmikuun huippuja juttuja olivat Paapiin kaavakirja ja Prym ergonomics -puikot, joihin nyt enemmän testailun ja siten niiden löysään tuntumaan tottuneena olen jo aivan rakastunut. Vaikka värit niistä tosiaan lähti, tuli väriä vähän tilallekin, sillä valkoinen puikot ovat värjäytyneet tummista langoista likaisen harmaalaikukkaiksi. Oho.

Lankaa neulottu valmiiksi töiksi asti: 321 g
Lankaa ostettu: 1100 g (mutta hei, miehen villapaitaa varten niistä 1 kg)

4 kommenttia:

 1. Mitä lankaa punaisissa sukissa? Ihanat 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanitium ex machina basic merino sock sävyssä Queen of the Elves. Se on kyllä aika ihana. Sukista enemmän tuossa muutama postaus alaspäin.

   Poista
 2. Tulipa käytyä uudelleen Keravan taidemuseo Sinkassa Näkyväksi neulottua katsomassa. Tällä kertaa mukana myös muita, nuorempaa va vanhempaa. Junalla taas, osa matkaa autolla.
  Tuo kakkoskuva: näkyväksi keritty, värein mukavin. Museossakin on lankakeriä.

  VastaaPoista