Sivut

torstai 24. marraskuuta 2016

Tuoksuu joululle

Syksyn ensimmäinen satsuma, piparkakkumausteet, sammutettu kynttilä, lämpiävä leivinuuni ja Lush. Parhaat joulutuoksut. Viimeksi mainittu on ajan myötä alkanut assosioituun jouluun, vaikka samalle se kauppa toki haisee vuoden ympäri. Ollaan vaan aina perinteisesti jollekin ostettu kuusen alle sieltä lahjapaketti ja viime vuosina on itsellekin tullut jouluvalikoimasta kestosuosikki. Ja nyt myös jäbälle. Joten ei kai siinä, tällaisellä ei-niin-kovin-kosmetiikasta-innostuneellakin on siis oma vakio joulusaippua suihkuun.Viime vuonna tosiaan sain houkuteltua kylpyjä (ja suihkujakin, mutta joskus pikkupojat on hyvä liottaa myös kylvyssä) inhoavan lapsen vaaleanpunaiseen, mansikantuoksuiseen vaahtokylpyyn jonka vaahto muodostui joulupukin muotoisesta kiinteässä muodossa olevasta kylpyvaahdosta (Peeping santa). Vauvakokoiseen ammeeseen siitä samasta riitti todella moneksi kerraksi, kun mursi vain palasen kerrallaan.Tänä vuonna hankittiin samainen pukki. Ja se mun oma vakiojoulusaippuani, on tietenkin Baked Alaska. Ostin ne jo viikkoja sitten, mutta en vielä ottanut käyttöön, sillä halusin nauttia ensin siitä, että vain ovat kylppärissä ja levittävät tuoksuaan. Mutta tänään taidan ottaan saippuan viimein käyttöön, aaaaah!


Tänään meillä oli pienen hetken jopa ihan valoisaa, sain kuvattua taas neljän postauksen kuvat lisää joulukuulle, mahtavaa!

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja tuolla kaupassa.
  En ole koskaan käynyt.

  VastaaPoista
 2. Joo, tänään täällä paistoi aurinko! Ainakin klo 11.12.-11.20, eli ei kovin kauan, mutta paistoi kumminkin. Olin juuri tuolloin ulkona js ajattelin viime postaustasi.

  VastaaPoista
 3. Nuo on kyllä huippuja!

  Tiijätkö, mäkin kuvasin eilen kaks juttua, vaikka ei niin kirkasta ollutkaan kuin olisin halunnut. Seuraavan kerran taitaa meidän levelillä olla maanantaina kirkkaampaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt on ollut kirkasta melkein joka päivälle vähän :)

   Poista