Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2016

More is more

Ennakkotilasin Stephen Westin huiviohjekirjan siitä huolimatta, että olen ostanut aiemmin jo kaksi kirjassa ollutta ohjetta sähköisenä, ja jopa neulonut ne (Vertices Unite ja Exploration Station). Mitään varsinaista järkisyytä en siis keksinyt kirjan ostamiselle mutta en tiedä, onko Stephen West -hurahduksessa ja näiden huivien neulomisessa oikein muutenkaan järkisyitä. Paitsi tietenkin hauskan tyypin mahtavien luomusten rahallinen kannattaminen.


Minun ensimmäisestäni, eli tuosta Verticestä tuli tosi kiva mutta tein amatööriyttäni sen liian pienillä puikoilla ja värit voisivat olla jotain muuta. Expiksestä tuli aivan liian pieni, koska nostin puikkokoa liian vähän ja icord-reunakin kiristää. Eli pitäähän mun kuitenkin vielä neuloa se THE huivi. En vielä tiedä mikä se on, mutta onhan tässä koko kirja valikoimaa.


Itse tosiaan tilasin kirjan suoraan Stepen omasta kaupasta, mutta nyt sitä saa varmasti jo muualtakin. Muistan nähneeni että ainakin Titityy ja Lentävä lapanen ovat mainostaneet myyvänsä tätä.

3 kommenttia: