Sivut

tiistai 4. lokakuuta 2016

Kaikki kotona

Kävin tänä iltana vieraana Radio Suomen Kaikki kotona -lähetyksessä neulomassa ja juttelemassa. Lähetyksen voi kuunnella Yle Areenasta.


On se aina vähän jännää suorassa lähetyksessä kun pitää kuitenkin pikkuisen varoa puhumasta mitä sylki suuhun tuo mutta silti pitäisi olla sanavalmis, kääk. Mutta sen verran ok:sti se nyt kuitenkin meni, että kehtaan kertoa siellä olleeni. Okei, instassa kerroin kyllä jo etukäteen.Puikoilla minulla oli vähän hys hys -projekti (eli lahja), joten leikitään että ette nähneet sitä. En vaan voinut ottaa studioon mukaan mitään edes etäisesti monimutkaista sillä purkuunhan se varmasti olisi sen jälkeen mennyt.

6 kommenttia:

 1. Kuuntelin ja kudoin samalla! =0) Katsoin myös blogistania jakson areenasta. Hauskaa nähdä ja kuulla sinua muuallakin kuin täällä blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radiojuttu oli sentään vähän tuoreempi kuin se Blogistania :D Paljon on tapahtunut siinä välissä mutta kai sitä sama tyyppi silti on edelleen :)

   Poista
 2. Oon pitkän tovin lukenu tätä sun blogia.. Alotin tuolta vanahimmasa ja nyt vihdoi sain luettua tämän uusimman!😊 meni tähä kyllä usiampi kuukausi😅 huippu blogi ja palijo oon saanu täältä ideoita ja osan jo totteuttanukki mm. vaunuverhon😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh mikä urakka! :D :D Ihanaa jos olet saanut ideoita! :)

   Poista