Sivut

perjantai 30. syyskuuta 2016

9 / 16

Syyskuu. Normaalisti lempparikuukausi mutta nyt oli vähän kurjaa. Oltiin kolme viikkoa sairaana eikä oikein päästy minnekään, muutenkin arkikuviot meni tietyllä tapaa uusiksi joskin alkushokin jälkeen tajusin ettei tässä mitään hätään ole. Työkuviotkin kokivat suuria muutoksia, vaikka ei varsinaisesti hoitovapaalla ollessa niin vaikutakaan muuta kuin uuden identiteetin luomiseen. Kaikenlaista.

Saatiin kuitenkin juhlittua 1-vuotias kuopus, 33-vuotias minä ja 8 vuoden naimisissaolo.  Kävin kässämessuilla ja kahdesti elokuvissakin (Bridget Jonesin vauva ja Teit meistä kauniin). Niin ja Tallinnassa käytiin ja oli ne yhdet ostarin jäähyväisjuhlatkin. Ei sitä meinaa muistaakaan kun päällimmäisenä muistaa vain ne pitkät kuumeiset, räkäiset päivät neljän seinän sisällä lasten kanssa. Yääh.


Matskua ei riittänyt kahteen 9 ruudun kollaasiin joten tästä jäi uupuun oranssit junat Tallinnassa. Ja ehkä jotain muutakin, aivan sama.

Neulottua:

Virkattua:

Ommeltua:

4 kommenttia:

 1. Olen pahoillani että sinulla on mennyt kurjasti, mutta kiva lukea kuitenkin että olet jaksanut tehdä kaikkea kivaa :)
  Onnittelut kuopustyttärelle ja sinulle syntymäpäivästä ja pronssihääpäivästä :3

  ⭐️👧

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli suoraan sanoen ihan paska kuukausi mutta aina ei voi voittaa.

   Kiitos!

   Poista
 2. Korjaus: esikoinen ei täyttänyt 1 v vaan kuopus :) Kiva kuva tuo, missä sisarukset istuvat portailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Ja oli muitakin kirjoitusvirheitä, joskus pitäisi vain mennä nukkuun eikä istua koneella :D

   Poista