Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Ronttopuisto

Mies ja esikoinen olivat viime kesänä lomailemassa sukulaisen mökillä Heinävedellä ja olivat käyneet sieltä käsin samalla paikkakunnalla sijaitsevassa Ronttopuistossa. Puiston juttuja ja mökkeilyä on fiilistelty koko vuosi ja tänä kesänä minäkin pääsin mukaan, viime vuonna kun oli miehen kanssa eri aikaan kesälomat ja sitten oli se loppuraskauskin siinä.

Ronttopuistoon oli siis päästävä ja olipas se hauska paikka! Vanha oikea vene hiekkalaatikolla, traktori, rautaveistoksia vai miksikä niitä kutsutaan, oli PALJON. Ja siellä oli kanoja ja kaneja! Ja kahvila. Juuri sellainen vähän kreisi ja erilainen paikka josta ei voi olla tykkäämättä!

En löytänyt virallisia kotisivuja mutta Facebook-sivu puistolla ainakin on.
En ottanut kuvia sillä ajatuksella että tekisin välttämättä blogipostausta joten nyt harmittaa että nämä nyt ovat vähän mitä on mutta eihän tätä voinut sittenkään jättää bloggaamatta! Kannattaa poiketa jos sattuu huudeilla liikkumaan.


Meillä oli kyllä tosi kiva loma vaikka lomaväsymys alkoi itselläni ainakin jo painaa joten ei minusta ainakaan mitään apua tainnut missään asiassa olla, siinä oli täysi työ että sai lapset suurinpiirtein viihdytettyä jotta pysyivät pois metkuilusta.

Melkein viikko siis oltiin reissussa ja nyt onkin sitten otettu vähän rauhallisemmin. Pakko vielä blogissakin mainita että meidän reissun aikana meillä oli käynyt siivouskeiju! Kämppä jäi hirveään kuntoon kun lähdettiin vaikka yleisesti ottaen haluaisin noudattaa tapaa että siivotaan ennen lähtöä sillä on ihanaa palata puhtaaseen kotiin. Nyt ei vaan tuntunut riittävän resurssit siivoukseen ja ahdisti jo etukäteen se läävä mikä sitten odottaa. Kirjoitin siitä someen ja kun tultiin kotiin, olikin kaikki siivottu! Ei oikein sanat riitä kertomaan sitä reaktiota, sitä onnea ja kiitollisuutta! Aivan mahtava yllätys!

10 kommenttia:

 1. Kivannäköinen kotikutoinen paikka! Voisin mennä. Ah, kävisipä meilläkin moisia keijuja... Juhlatkin tulossa ja ikkunat huutaa pesijää, sekä muu huusholli tottakai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana keiju! Mutta eipä niitä liian usein meilläkään vieraile :D

   Poista
 2. Heh, mainio siivouskeiju! Yleensähän pelotellaan varkailla, jos menee mainitsemaan reissuista somessa... Mutta että joku saikin päähänsä tehdä hyvän työn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään koskaan somessa huutele että miten pitkään ollaan poissa ja facessa mulla on aika vähän kavereita, julkisemmin en korosta jos ollaan kotoa pois vaikka sellainen pääteltävissä olisikin.

   Mutta joo, oli kyllä niin älyttömän kiva yllätys että ei tosikaan!!!! :)

   Poista
 3. No enmä tiennyt tämän puiston olemassaolosta mittään. Mielenkiintoiselta vaikuttaa. Pitääpä laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
 4. Siellä on myös hauska geokätkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en olisi ikinä itse löytänyt mutta sain vinkkiä! :)

   Poista
 5. Siun blogistasi saa aina ihkuja vinkkejä erilaisista paikoista minne mennä :D

  VastaaPoista
 6. Oho, aika mielenkiintoinen paikka. Ehkä joskus geokätkölle...

  VastaaPoista