Sivut

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Ovimatto

Tein maton! Yhteiseksi iloksi tai kiroilun aiheeksi varaston oven eteen. Uuden katuliituboksimme mukana tuli myös pesusieni, joten vähän se jo koki damagea kun liian innokas putsailija pääsi vauhtiin. Oli nimittäin vielä yksi pienen pieni vesilammikko pihassa eilisen sateen jäljiltä. Sitä taas hetken sai miettiä kiukkua nieleskellen että kumpi meistä olikaan se lapsi. Itsellenihän mä näitä liituja...8 kommenttia:

 1. Siinäpä sitten virkkausmalli seuraavaan mattoon :)

  VastaaPoista
 2. Uusi koti, johon muutin, tai siis ei ehkä niinkään tää mun koti mutta taloyhtiön vinkeä pikku polku roskiksille olisi kyllä omiaan tällaiselle mattotaiteelle. Roskiksille vie siis pieni ylämäkeen nouseva kaartuva asfalttipolku, joka ois kyllä niin hauska koristella jollain tällaisella matolla ^^

  Toivottavasti siellä ei ole liiaksi mitään tiukkapipoja jotka ei siedä mitään väriä ja iloa elämässään. Sadehan tuon huuhtoo pois, miksi pitäisi hermostua kun joku vähän ilottelee liiduilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiukkapipojen varalta teinkin tämän varaston oven eteen enkä ns pääovelle :D Kyllä niitäkin varmaan löytyy (ja saattaahan sitä liitua kulkeutua kengänpohjissa sisällekin) mutta on ainakin jotkut tykänneet mun matoista. Yleensä kyllä
   Piirrellään junaraiteita ja tasoristeyksiä pitkin pihaa ;)

   Nää liidut on niin kivoja!!! Ite kun asunut lapsuuteni maalla jossa asfalttia ei tosiaan ihan lähiympäristöstä löytynyt.

   Poista