Sivut

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Lauhat

Nämä sukat piti tulla lahjaksi mutta hups, tein vahingossa omaan jalkaani sopivat. Siinä missä monesti törmään muiden kiroavan jos pitää tehdä 42 sukat, minä en osaa tehdä kolmekasia. En vaan osaa vaikka olisi ohje, ne vaan näyttävät niin lasten kokoisilta. Mutta ei se mitään, pidän nämä enemmän kuin mielelläni itse! Ohje on ilmainen ja kirjoitettu seiskaveikkapaksuiselle langalle. Itsehän siis vähän kikkailin kun oli aavistuksen verran ohuempi lanka ja isompi jalka. Taisin tehdä vähän lyhyemmän varrenkin. Kääk, en muista enää! Ovat olleet valmiina jo ainakin kuukauden.

Ohje: Lauhat
Lanka: Vuorelman Veto
Puikot: En muista


Mun täytyy kyllä selvittää että mitä teen väärin koska mulle tulee aina tosi ruma tuollaisesta kavennuksesta missä hävitetään kaksi silmukkaa. Muille tulee nätti koholla oleva silmukka mutta mulle hervoton kasa viistoon menevää lankaa.


En tiedä onko kukaan kiinnittänyt huomiota että kuvaan aina villasukat sukkahousujen (tai polvisukkien, raskausaikaiset tukisukat ovat hyvät siihen hommaan vaikka niissä onkin jo silmäpakoja) päällä. Haluan että huomio kuvissa keskittyy neulomiini sukkiin, ei hilseileviin valkoisiin sääriin ihohuokosineen ja sänkikarvoineen.  Eli eivät ole pelkästään kuvausrekvisiittaa vaan niillä on ihan oma tarkoituksensa näissä blogikuvissa. Normaalisti suosin myös vähän tasaisempaa auringonvaloa mutta nyt mennään näillä.

12 kommenttia:

 1. Ihanat sukat ja mikä väri. Kiitos mallivinkkauksesta, mietinkin itselleni et tekisin sukat ja nyt kyll tää malli nousi yhdeksi vaihtoehdoksi.

  VastaaPoista
 2. Missä järjestyksessä nostat silmukat kahden silmukan kavennuksessa? Mitähän siihen on, jtn viis eri tapaa ja kaikilla vähemmän tai enemmän erinäköinen tulos. Mut en kyllä näe mitään vikaa noissa sunkaan sukissa, varsin kivat! Pitää pistää malli muistiin, kivoja paksulankasukkamalleja on iiiihan liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt äkkiseltään osaa sanoa, mun pitää tosiaan googlettaa ja perehtyä ennen kuin seuraavan kerran teen tuplakavennuksia.

   Poista
 3. Kauniit sukat! Ja mäkin oon joskus sukkia kuvatessa vetänyt sukkahousut jalkaan ettei tarvi ajella sitä varten säärikarvoja. :D

  VastaaPoista
 4. Teetkö kavennuksen kuten tässä: "kärkikavennustapa3" http://anna.fi/kasityot/modan-neulekoulu/kavennukset
  Jos et, niin kokeileppa tuota.
  On ihanan väriset sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, mun pitää perehtyä asiaan. En tosiaan äkkiseltään osaa sanoa miten olen tehnyt, pitäisi kokeilla :D Mutta nyt ehdottomasti ennen kuin seuraavan kerran tarvitsen tuollaista kavennusta, tarkistan tekniikan! :)

   Poista
 5. Ihanat! Ja mahtava tuo seuraavan postauksen mummola!

  VastaaPoista