Sivut

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Lapsimessut 2016

Sisäänpääsy messuille kuitattu blogipassilla postausta vastaan.


Viime vuonna nostin messuja varten tukun käteistä jotta voin ns luvan kanssa ostella, olihan vauva tulossa ja kaikkee. En sitten ostanut kovinkaan paljoa mitään. Kokeilin tänään samaa taktiikkaa (tosin nyt ei ole vauvaa tulossa) mutta hupsista, kaikki rahat meni. Olin paikalla heti ysiltä kun messut aukesivat ja puoli yhdeltätoista katsoin parhaakseni lähteä. Olin kyllä etukäteen jo päättänyt ostaa vauvalle aurinkolasit, hänen kasvoilleen kun eivät ne saman malliset istuneet mitä jäbä käytti vauvana.  Näiden on nyt sitten parempi olla aina mukana, yhdet kun vain ovat. Jäbä tykkää hurjasti aurinkolaseista, käyttää enemmän kuin mielellään heti kun on vähänkin kirkasta ja meillä onkin melkoinen kokoelma ns markettilaseja kun aina pitää joka taskusta pystyä kaivaan semmoset tarvittaessa esiin. Vauva sai nyt sitten kertalaakista kalliimmat. Niin ja olin myös päättänyt että jos Ipanaisen osastolla on Squeasy snacker -pulloja, ostan sellaisen. Olen jotenkin aivan vakuuttunut että se on hyvä reissuilla ym. (Yksi varmasti  kaikkien mielestä hitti oli myös Ezpz Happy Mat -lautaset mutta onneksi meillä on keittiössä niin vähän kaappitilaa että ei käynyt pienessä mielessäkään haksahtaa tarjottimen kokoiseen silikonilörppälautaseen.)

Kuvassa myös Mainion kakkoslaatuinen peitto. Siis sellainen torkkupeiton kokoinen, vauvanpeittojahan meillä kyllä on mutta tämän sain jotenkin perusteltua itselleni koska oli niin halpa olevinaan. Joo, mulla on nyt vähän ostosmorkkista jo :D



Metsolan osastolla oli taas uusia ihania harsoja, en kestä!!! Onneksi meillä oli jo niitä aiempiakin ihanuuksia (voiko pukluharsoa sanoa ihanuudeksi? Taisin just sanoa) enkä varmaan pysty niistä ikinä luopuun mutta yhyy, nää on niin hienoja eikä me enää tarvita (ainakaan siis uusia)!


Näissä mun messukuvissa ei taas oikein ole mitään järkeä. Kuvasin kun mammat intoili Gugguun lippiksistä ja pipoista.


Itsehän sitten intoilin tosiaan kankaista. Tässä PaaPii Designia.


Ostin itselleni epätyypillisen melkein beigen (mitä ihmettä Terhi?) vaalean ruskean mekkokankaan Verson Puodilta, sitten vauvalle PaaPiin trikoota ja Metsolan joustofroteeta.


Ja ostinko vaatteita? No ostin. Mulla on nyt oikeesti ihan tajuton ostoskrapulamorkkis mutta tunnustetaan nyt silti. Vauvalle hauskan mallinen (siinä on hiippahuppukin!) ja varmasti pirun vaikeasti päälle puettava jumpsuit Verson puodilta ja ylihintainen frillalakki Metsolasta. (Ai kuulostanko katuvalta?)


Jäbälle Metsolan housut (nää ei kaduta koska on hienot ja tiedän että nää on hyvälaatuiset ja pitkäikäiset) ja Mainion collegetakki koska oli outlet ja muka niin halpa.


Lisäksi tietysti piti kerätä vaippanäytteitä, matkailuesitteitä (no hei, Porvoo-värityskirja!) yms. Särkänniemi mainosti jakavansa (hiekka)ÄMPÄREITÄ mutta en minä vaan saanut vaikka kuinka norkoilin ja täyttelin arvontalippuja. Nuo smoothiet ostin. Uusi merkki ja ajattelin että kokeillaan.


Kädentaidot-messujen puolelta haluan nostaa Wooden Lifestyle puiset rusetit! Ihan älyttömän hienoja mutta en arvannut ostaa miehelle yllärinä kun saattaa olla hänen makuun aavistuksen verran liian hipsteri. Mutta siis aivan mielettömän upeita!!!


Jätin outlet expon nyt sitten kokonaan välistä kun tuota rahaa tosiaan meni niin kamalasti jo muutenkin.  Enkä mä niitä kädentaitojakaan kokonaan kiertänyt.


Tulin kotiin ja tehtiin läpsystä vaihto, jäbä ja isi lähtivät pienoismallimessuille katsoon junia ja legoja (tästä syystä en arponut lippuja. Käytettiin ne itse. Sori.) Sieltä tällaisia terveisiä:


Lapsimessut vielä tänään ja huomenna Helsingin messukeskuksessa.

26 kommenttia:

  1. Tiijätkö, nuo harsot on oikein hyviä pyyhkeitä vaikka aikuiselle ihmisellekin esim. vaelluksella, kun pesuvälineidenkin pitää mahtua pieneen tilaan ja kuivuvat tosi helposti vaikka rinkan päällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Ja onhan ne käteviä ruokalappuinakin ja joskus oon päähänikin helteellä laittanut xD Mutta meillä on tosiaan iso kasa tosi kivoja harsoja vaikka parikymmentä jo oon myynytkin kun ei enää tissimaitohommissa tarvita.

      Poista
  2. No ei sun tarvi ostosmorkkista potea, sä teet kuitenkin nii paljon itse että kyllä välillä voit ostaakin.

    VastaaPoista
  3. Tuolla varmaan kyllä herää kaikenlaisia tarpeita, mitä ei tiennyt koskaan olevan olemassakaan! Eli täytyykin varmaan ensi vuonna mennä... :D Mä muuten odotan sitä hetkeä, kun meillä ei enää tarvita pukluharsoja!!! Argh! XP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti täytyy mennä! Mä tykkään näistä lapsimessuista tosi paljon! Meillä kyllä vauva puklailee edelleen mutta ei niin paljoa joten tulee sit siivottua milloin milläkin kun ei jaksa hakea harsoa. Aiemmin kun oli aina harso tai kaksi jossain käden ulottuvilla. Mut joo, se pahin pukluvaihe on ihan kauheeta! Ja kun maitoa joka paikassa jne, yyh.

      Poista
  4. Hei kuule, tiedätkö mistä tuota keltapunaista sydänkuvioista joustofroteeta saisi messujen jälkeen? Se olisi juuri sellaista josta haluaisin teettää itselleni mekon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Metsolan verkkokaupasta varmaan jos jostain. Luulen kyllä että nuo oli jotain varastojen viimeisä paloja.

      Poista
  5. Noi Ki Et La -aurinkolasit on aivan loistavat! Meillä nyt jo toiset menossa 2,5v. neidillä. Sangat venyy ja paukkuu, vaikka pieni laittais ne itse päähän ja linssit on tarpeeksi tummat, jotta oikeasti auttavat auringossa. :D
    Harmittaa kyllä, etten itse kerkeä tänä vuonna messuilemaan. Ensi vuonna sitten uusi yritys.
    -Saila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttaa kyllä hyviltä laseilta :) Mä taidan ens vuonna jättää väliin kun oon kotihoidontuella :D

      Poista
  6. Ihanaa kun joku muukin kuin minä potee messujen jälkeistä ostomorkkista. En kyllä ymmärrä miten pääsi niin paljon rahaa kulumaan kuin sitä sitten kului. Noi Metsolan harsot ovat kyllä niin ihania ja piti oikein kovasti miettiä mitähän niillä tekisin jos ostaisin kun enää ei ole noita vauvoja tai edes taaperoita. Jätin sitten ostamatta. Tosin muistin kyllä heti kotona, että harso on telttaretkellä ihan paras käsipyyhe ja muukin pyyhe kun se imee niin hyvin ja kuivuu nopeasti. Ens kerralla sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole varmaan ikinä ennen riehaantunut näin pahasti osteleen messuilta, huh huh. Se aina tuntuu niin isolta rahamäärältä kertarykäyksenä vaikka helposti saattais mennä saman verran jos ostaa vastaavat kamat eri paikoista eri päivinä.

      Poista
  7. onnex näin noi harsot vasta nyt ja sisko oli messuilla jo pe, oisin varmaan muuten pakottanu sen ostamaan jonkun harson :) (pieni toivo elää et ois tajunnu vaikka ostaakin)

    VastaaPoista
  8. Mää sorruin niihin silikoonilautasiin, perustelin ne itselleni sillä, että ne on näppärät nyt kun pian edessä on sormiruokailun aloitus. :D

    LAPSEKKAANA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisin varmaan mäkin sortunut jos ei tosiaan olisi keittiössä niin älyttömän vähän säilytystilaa :D Jatkamme siis sormin sotkemista :D

      Poista
  9. Kiitos huivi-inspiraatiosta! :) http://lankarakkautta.blogspot.fi/2016/04/klassikko.html

    Onpa kiva nähdä vähän palasia messuilta, kun en sinne taas(kaan) päässyt. Noi metsolan harsot on ihan sairaan hienoja! Tekis vielä noista kuoseista sellasia jättiharsoja, ne on mun lemppareita. Ja kankaat. Ah. Olispa jo kässämessuaika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! :D On kiva inspiroida ihmisiä :) Metsolan harsot on kyllä ihania, meillä on kolme Pupu Tupuna harsoa aiemmilta vuosilta :)

      Poista
  10. Hih, ostomorkkista siis liikkeellä :D Ensi vuonna uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens vuonna olen onnekseni kotihoidontuella niin ei voi ostaa yhtään mitään :D

      Poista
  11. Ihana ostomorkkis-postaus :D No, vähän samanlaiset fiilikset mulla oli I love me-messujen jälkeen xD Tosin mä olin siellä ihan aamusta ihan iltaan-sain siis iltapäivällä blogikamun seurakseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla olisi varmasti viihtynyt ihan tappiin asti mutta oli pakko lähteä ennen kuin menee loputkin hilut! :D

      Poista
  12. Hahaa, se on toi ikea-ilmiö. Kaikki on niin halpaa, että rahaa menee paljo enemmän kun oli aikomus ;D

    VastaaPoista
  13. Ihinia ostoksia ja tuo Verson hiekan värinen paratiisinpuutarha -trikoo vasta onkin. Kiitos vinkistä noihin harsoihin liittyen, meillä saatais olla kesällä sellaisille käyttöä ja ehkä ainakin yksi tai kaksi pitää hankkia niiden vanhojen tylsien rinnalle. En ole tiennytkään että Metsolassa on noin hienoja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Metsolalla on ihania ihania harsoja ollut joitain vuosia! Mä hankin yhden jo ennen kuin edes oltiin alettu yrittään toista lasta ja esikoinen ei tarvinnut. Oli vaan niin hieno että oli pakko saada. Kyllä sitä aina johonkin sitten vähän käytettiinkin :D Nyt sit ihan pukluharsona.

      Poista