Sivut

torstai 7. huhtikuuta 2016

Lankamaailman kevättuulia

Olin pari päivää sitten Lankamaailman blogitapaamisessa tutustumassa kevän uutuuslankoihin ja juomassa skumppaa ja shoppailemassa lankoja hyvässä seurassa. Suurieleisesti nostin muistiinpanovälineet pöydälle että muistan sitten kaiken tarpeellisen kun alan blogipostausta kirjoittaan. Mutta niin vaan juoruilu, lankojen hiplailu ja vaahtokarkkien tunkeminen suuhun vei huomiota ja nyt olen taas siinä pisteessä että haluttaisi kertoa mitä uusia luksuslankoja tulee valikoimiin ensi viikolla mutta en minä muista en! Tai osaa ei edes kerrottu mutta se nyt kuitenkin oli pointti että Lankamaailma on laajentamassa vähän myös luksuslankoihin erittäin kattavan perusvalikoiman lisäksi.


Uutuuslankojen esittelyssä hihkaisin Hjertegarnin Cotton Linen kohdalla että onkohan se samaa kuin se huikea Prismasta tekemäni löytö Novitan kampanjatuote-Cotton Linen, joskushan kun samoja lankoja on eri firmoilla. Siis kerä on justiinsa samanlainen, koostumus sama, ulkonäkö sama ja värivalikoima ainakin muistaakseni sama! Ja nyt kun tsekkasin vyötteet niin molemmissa metrejäkin saman verran painon lisäksi. Samantien kun olin suuni avannut, tajusin että olen maailman noloin urpo kun pelasin Novitakortin lankakaupassa! Hitto, ei ollut tarkoitus lällättää että Novitalla oli samaa, ostakaa sitä, höhöö vaan aidosti vain riemastuin että nyt tiedän mistä sitä saa lisää! Se Novita kun oli kampanjatuote eikä sitä edes silloin löytynyt googlella tai mitään. Hahaa, Novitaurpo tässä selittelee. Mutta joo. Suunnittelin tekeväni kesäpipon siitä mutta kolmesti jo purkaneena päätin että taitaa tulla keittiöpyyhehommia. Goodiebagista sainkin kahta väriä lisää niiden sinisten novitalaisteni seuraksi. Olen aivan 99,9 % vakuuttunut siitä että ovat samaa kamaa eri vyötteellä vaikka eihän sillä mitään merkitystä ole kunhan vaan sopivat yhteen.


Mutta siis, Lankamaailmasta sitä nyt ainakin saa! Värit on aika pliisuja mutta sopii hyvin mielikuvaan pellavasta.


Mulle oli aivan uusi juttu tämä Cotton stretch eli puuvillasekoitesukkalanka (79 % puuvilla, 18 % polyamidi, 3 % polyesteri). Omassa lähisuvussanikin on villa-allergikko, tosi kiva siis että on tällainen vaihtoehto nyt. Hän ei kyllä taida neulottuja sukkia pitää vaikka matsku sopisikin joten testiin menee ihan omaan jalkaan, tämäkin kerä siis löytyi lahjakassista. Saas nähdä miltä tuntuu neuloa jos se tosiaan joustaa! Samaa sarjaa oli monivärisiäkin mutta niissä oli kuitenkin pikkuisen villaa mukana.


Luksuslankojen (esim Schoppenwollen käsinvärjätty merinosilkki) lisäksi uutuuksissa on toki myös kreisimpää matskua, esim ihan vain pesukintaita varten oleva svarta fåretin epäilyttävästi pehmeän näköinen todella karhea Home spa. Onkohan pesukinnas seuraava röyhelöhuivi?

Vaeltaessani ostoskorini kanssa huomasin että Lankamaailmassa oli nyt myös joitain Debbie Blissin lankoja.


Mutta itse ostin vain paksua puuvillaa sitä keittiön mattoa varten ja yhden kerän nokkossukkalankaa jotta saan edellisten jämistä tehtyä vielä raitasukat. Ja vielä yhtä kokoa Zing-sukkapuikkoja. Rakastan niitä!


Kiitos Lankamaailmalle jälleen kerran kutsusta. Ja voi että miten oli mukava taas nähdä kässäbloggaajakollegoita (ja kässäinstaajaa). Mikähän meissä käsityöbloggaajissa on kun ei koskaan muisteta ottaa niitä yhteiskuvia!!!!

8 kommenttia:

  1. Aina se kuva jää ottamatta. Ja tällä kerralla kaikki hävisikin yhtäkkiä. Vähänks mua nolotti ett heti ku kaikki goodies oli saatu niin viuh vauh veks. Me siellä Susin kanssa istuttiin melkein puol ysiin ku oli noutokyyti sovittu ohjelman mukaisesti.
    Onneks edes tuli esiteltyä sen listan mukaan, jäi taas muutama blogi+kasvot muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos näitä vielä tulee niin pitää ottaa ihan asiakseen ne poseerauskuvat! Mutta eihän sitä nyt heti lähdetty kotiin kun lahjat oli saatu vaan ostoksille!!! Ja kun ostokset oli maksettu, tuntui luontevalta lähteä kotiin. Olisihan sitä toki voinut vielä hetkeksi jäädä neuloonkin.

      Poista
  2. Kyllä olikin kiva ilta, ja hauska tavata taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa kun pääsit nauttimaan kaiken näköisistä langoista ja mahtavasta seurasta:)Onko se cotton stretch lanka sellaista että siitä voisi kutoa kevät lapaset lapselle? Lasten käsiä kutittaa helposti ja jos laittaa vuoren lapaseen siitä tulee paksu.

      Poista
    2. Varmasti sopii lasten lapasiin hyvin :)

      Poista
  3. Apua, ei pitäis yhtään tällaisia merkintöjä lukea, kun on just karsinut lankavarastojaan. :D Noh, ainut mikä voi nyt pelastaa heräteihastusostoksilta taitaa olla pysytellä mahdollisimman kaukana Lankamaailmasta lähiaikoina.

    VastaaPoista
  4. Jes, yritin kovasti etsiä mistä tuota novitan cotton-linen lankaa saa lisää. Pelastit päiväni.

    VastaaPoista