Sivut

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Muita ihania talvisukat

Nyt ne ovat valmiit, Muita ihania -blogin knit along -sukat! Ja minä onnistuin! En ole nimittäin koskaan ennen onnistunut tekeen kirjoneulesukkia jotka oikeasti menisivät jalkaan. Siis varresta. Nyt tosiaan tein tooooodella löysää ja ihan liian isoilla puikoilla ja sinne sujahtivat! Koska varressa ei ole mitään muotoilua niin nää ei oikein meinaa pysyä jalassa mutta ei kai se niin justiinsa ole. Ainahan sitä voi jotain kuminauhahommia viritellä jos alkaa haittaan. Jee, nää on huiput! Ja kynnys tehdä kirjoneulesukkia laski huomattavasti. Mä oon muutenkin aika huono tekeen kirjoneuletta pyörönä, taso on se mun juttu!



Nää kaikki langat taisivat olla Novita 7 veljestä.





Suuri Kiitos Muita ihania -Tiinalle tästä, yhdessä neulominen, vaikkakin instagramin välityksellä, on ihan hurjan kivaa! Ja tosiaan näissä ajankohta parempi kuin joulukalenterisukissa. Noin niin kuin ehtimisen kannalta.

31 kommenttia:

  1. aivan mahtavat värit, ihan sun näköiset! Itse en lopulta ehtinyt mukaan ollenkaan, oli synttärikiirettä ja liikaa muuta elämää. Vähän jäi kaduttamaan, kun näistä tuli niin hienot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä värit on ihan lempparit, ei ehkä voi sanoa jämälangaksi kun ostan aina lisää noita värejä kun loppuvat :D :D Mullakin meinas tulla kiire näiden kanssa vaikka ei mitään ihmeellistä muuta elämää tässä ollutkaan. Voihan nämä jälkikäteenkin tehdä :) Vaikka osa hauskuudesta onkin se että tekee muiden kanssa yhtä aikaa. Katoin instasta että tyypit on tehneet näillä kuvioilla muutakin kuin sukkia!

      Poista
  2. Tosi hienot sukat - ja väritys. Ja niin on tuolikin. Hieno..

    VastaaPoista
  3. Tää on mun tulevaisuudentavoitelistalla. Muttakunsekirjoneulekiristää!! Ehkä opin joskus... Hei mut mitä tuolille on tapahtunut? Vaude miten hauska !! Joko bloggasit siitä aiemmin?

    VastaaPoista
  4. Ihanat sukat ja ihana tuo rekvisiittana näkyvä tuoli! Nyt tekee mieli virkata oma keittiöjakkarani piiloon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä olen virkannut tuon tuolin ja yhden jakkaran reippaat 5 vuotta sitten. Jakkara meni tosin rikki ja jouduttiin heittään meneen mutta tämä tuoli on sinnikäs ja hyvä niin :)

      Poista
  5. Mikä tuoli! Mitkä sukat! Mikä rimpsupyllyvauva! Oijoi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko ostaa tommoset röyhelöpyllyhousut vauvalle, niin söpöt!!!! :D

      Poista
  6. Huisin hienot! ♡ ja kivasti passaa tuo extrakin mukaan :)

    VastaaPoista
  7. Tuli tosi upeat, mahtavat värit! Mun sukat on vielä kesken, mut kohta nekin valmiit :)
    Wau mikä tuoli!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin oli tosi paha värimorkkis kun tuntui että kaikilla muilla on hienommat mutta näistä tuli ihan tosi hienot!!! :) Tuoli on kyllä huikea, harmi että tässä tuli vähän alaviistosta kuva niin näkyy nuo kiinnityslangat rumasti :/

      Poista
  8. Ihanat värit sukissa ja miten suloiset kuvat! Pitää kai se minunkin uskaltaa kokeilla, on nämä niin mainiot :)

    VastaaPoista
  9. Se on kyllä sanomattakin selvää, mutta olen mahdottoman taitava! :D <3

    Olen itsekin alkanut kiinnostumaan neulomisesta viime aikoina. Neulon parhaillaan raidallista kaulaliinaa, johon olen tähän mennessä käyttänyt kahta eriväristä Novita 7 Veljeä- lankaa :) Seuraavaksi ajattelin neuloa niinsanotun "Doctor Who"- kaulahuivin :3

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat sukat ♡ Mutta niin on tuo tuolikin! Miksi meidän eteisessä ei ole tuollaista? Tai siis sitä ei ole ainakaan vielä =)

    VastaaPoista
  11. No kyllä on hienot, mun inspis nousee sukka sukalta... :)

    VastaaPoista