Sivut

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Neulepuikot motonetistä

Monen muun tavoin, hurahdin minäkin kun The little Village -blogissa esiteltiin fleecepeitoista leikatusta kuteesta neulottu torkkupeitto. 25 mm pyöröpuikot eivät ole mitenkään halpa sijoitus yhtä puoli-ilmaista fleecepeittoa varten joten ajattelin tehdä taas tämänkin sieltä vaikeimman kautta. Ostin Motonetistä kahden euron harjanvarret (24 mm hallkaisija) ja veistelin tosi huonolla linkkuveitsityyppisellä asialla niistä puikot. (Toki hioin ne päät vielä lopuksi hiekkapapeprilla.)


Tuli tosi hyvät! Mutta koska en ole mikään fleeceasiantuntija, menin ja ostin peitot Ikeasta. Virhe. Ne on ihan eri matskua kuin ne muut halpisfleecet muualla. Peitostani saattaa siis tulla matto. Voin vain kuvitella miten kiva matto fleecestä tulee, vähän kuin iskisi mikrokuituliinan koristeeksi tänne meidän pöly- hiekka- ja paskapesään. No, katotaan mitä tulee, koskaan ei tiedä :D




Raskasta ja vaikeaahan näillä on varmasti pidemmän päälle neuloa mutta onpahan taukojumppakeppi ainakin koko ajan saatavilla.


Lähdin neuloon helmineuletta koska en vain suostu uskoon etteikö sileä neule rullaantuisi.


Mutta se neuleesta, nyt esittelinkin vain näitä puikkoja. Vanha partiolainen hykerteli onnesta kun pääsi veisteleen.

25 kommenttia:

  1. " Voin vain kuvitella miten kiva matto fleecestä tulee, vähän kuin iskisi mikrokuituliinan koristeeksi tänne meidän pöly- hiekka- ja paskapesään."
    Ei hitto, puolisalaa töissä luin vähän blogeja ja pärskähdin kyllä ääneen tätä lausetta :D
    Mutta HIANOT on puikot! Kepit! Neulehalot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin sitten ottaa kuvan kun siihen on magneetin lailla kertynyt kaikki pölypallerot reunoille :D

      Poista
  2. Pysyy lämpö paremmin kun on painavempi peitto :D Joko olet kuinka pitkällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole saanut tuota kahta kerrosta enempää neulottua kun on nyt ollut kaikkee tässä ja tuota ei voi esikoisen hereillä ollessa tehdä kun nuo kepit kiinnostaa vähän liikaa ja pelkään että se seivästää noilla jotain ja jonkun :D :D Mutta eiköhän se tästä vielä täksi talveksi valmistu.

      Poista
  3. Luin ensin otsikon, että mitä häh, nytkö Motonet myy neulepuikkoja? Oli niin houkutteleva otsikko, piti tulla lukemaan heti :) Onpa huikeat puikot :D Koolla on väliä ;)

    Mukavaa iltapäivää <3

    VastaaPoista
  4. Nuo puikot varsista on kyllä niin nerokkaat :)

    VastaaPoista
  5. Nää on kyllä hienommat puikot EVER! :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi jotkut kumipallot vielä virittää päihin kun ikävä noilla yöllä neuloa kun nuo hakkaa parkettia, kuuluu varmasti alakertaan...

      Poista
    2. Tennispalloon viilto ja sit tökkäsee pallon puikon päähän! Luulis toimivan :D

      Poista
  6. Sen verran on tullut miehen perässä kierreltyä motonetissä että olin että mitä eihän siellä nyt neulepuikkoja myydä mutta sit iski kiinnostus että mistä sä oot tehnyt ne puikot. Itse aina kierrän tuollaiset kaupat silmät auki et miten jotain vois hyödyntää uudella tavalla. Ihana idea ja odotan kyll innolla et minkälaiset saat lopputuloksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Motonet ja Biltema ym on kyllä ihan huippuja näin niinku käsitöidenkin kannalta :D

      Poista
  7. Tennispallot päihin tai huovutetut pallot sopi paremmin teemaan.

    Pirjo

    VastaaPoista
  8. nämä sinun proggikset ei aina ihan siitä pienimmästä päästä ole.

    VastaaPoista
  9. Motonet on askartelevan naisen tavaratalo, se on tullut huomattua. Mutta että neulepuikot, ei ole tullut mieleeni :D Mulla on vähän minimpiä ne mun askartelut.

    VastaaPoista
  10. Moikka! Löysin blogisi ihan vahingossa ja ihastuin tuohon tekeillä olevaan peittoon! Kuinka monta ikean fleeceä arvelet menevän kokonaiseen peittoon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en missään nimessä suosittele käyttään tähän Ikean peittoja, kuten tekstissä mainitsinkin, ovat niin painavia että taitaa tulla matto. Kannattaa kääntyä tuon alkuperäisen ohjeen puoleen, linkki siihen heti tekstin alussa.

      Poista