Sivut

perjantai 21. elokuuta 2015

Neljänkympin sukkahousuista ilmainen pipo

Marimekon "blogisukkahousut" vuodelta 2010/2011. Ne jalassa on juhlittu monet talvijuhlat ja vielä viime syksynäkin käytetty kuvausrekvisiittana vaikka haarat on ihan rikki. Mutta kun ei malta roskiinkaan heittää. Ompelin niistä sitten pipon. Pakko myöntää että ei ihan niin hieno tullut kuin kuvittelin (edes vähäinen suunnitelmallisuus olisi saattanut auttaa asiaan) mutta ihan kelpo pipo silti ja voi miten ihanan lämmin tulevaa syksyä ajatellen.


Leikkasin siis kuvio-osat irti, halkaisin ja ompelin ne yhteen kankaaksi josta leikkasin pipon osat (lisäsin joukkoon jalkaterien raitaa ja vähän yksiväristä mustaa housuosasto koska mulla on iso pää) ja surrur vaan saumurilla meneen. Ja tupsu pom pom makerilla.
4 kommenttia:

 1. Kuvissa näyttää ainakin hyvältä ja hyvä idea myös. Sukkahousuissa harmittaa juurikin tuo, että ne on haaroista hetkessä rikki, vaikka muuten olisivat vielä kuosissaan. Ja niiden korjaaminen on aika haasteellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tällaisia paksuja sukkahousuja vielä jonkun verran pystyy korjaileen mutta kyllä se haastavaa on. Tästä piposta tuli kyllä kiva :)

   Poista
 2. aivan mahtava idea, tämä nyt jonnekin pirkkaan sukkahousuvinkkeihin! :D

  VastaaPoista