Sivut

perjantai 3. huhtikuuta 2015

:)

Äitini työkaveri lukee blogiani ja on ilmeisesti huomannut rakkauteni R-collectionin anorakkeja kohtaan (1, 2, 3 ja 4). Hän lähetti minulle vetoketjuanorakin joka on ollut käytössä hänen kolmella lapsellaan (ja edelleen priimakunnossa sillä R-collectionin takit nyt vaan kestää!) ja jäänyt sittemmin turhaksi lasten kasvettua siitä ulos. Aivan mahtavaa! Nämä on niin hyviä kesätakkeja! Tämä on kokoa 130 cm joten ihan vielä ei pääse käyttöön mutta parin vuoden päästä aivan varmasti! Kiitos! :)Ja hyvää pääsiäistä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Lähdin heti huutikseen kattelemaan kyseisiä anorakkeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä löytyy hyvin käytettyinä kun ovat niin kestäviä :)

   Poista
 2. Hyvää pääsiäistä teillekin! Tuo vetoketjullinen takki on paljon kätevämpi kuin pään yli puettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mutta toisaalta en ole kokenut mitenkään ongelmalliseksi sitä pään yli puettavaakaan, en itselläni enkä lapsella. Molemmat on jees :)

   Poista
 3. Minulla on myös itselläni neljä takkia ja yksi anorakki. Täytyyhän joka fiilikseen olla omansa :) Miksi niitä on niin monta, niin juurikin sen takia, kun ne ovat lähes ikuisia. Jokaista lempiväriä vuosien varrelta :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi ja voi että minkä värinen se on! Iteki investoin viime kesänä tummansiniseen, mutta ainakin pari lisää olisi kyllä haaveissa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kivan värinen :) Mä haluaisin kans pari lisää itselleni, millähän sen voisi perustella, hmmm :D

   Poista