Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kympin Sea Life

Nyt on meneillään Winter fun Helsinki -viikot ja viime vuotiseen tapaan Sea Lifeen pääsee tuolloin kympillä. Oltiin siis viime vuonnakin siellä ja totesin että täyttä hintaa (16,5 euroa!!!) siitä on aivan turha maksaa mutta onneksi tämä kympin tarjous tuli taas. Tosin lipunmyyjä ei tiennyt siitä mitään. Siellä oli tosi paljon väkeä ja ihan kauhistutti kun mietin että jos se myyjä ei tiennyt winter fun -tarjouksesta niin tuskin kukaan niistä oli sinne kympillä mennyt. Mutta me mentiin. Onneksi olen vanhemmiten sen verran rohkaistunut että en antanut periksi. Myyjä kipitti tarkistaan asiaa ja kyllä, kybällä pääsee mutta ilmeisesti sitä vaan pitää itse tajuta vaatia.Tiesin syyskuisen Kotka Maretarium -vierailun jälkeen että nyt kalat on tosi kova juttu ja niinhän ne oli! Ihan eri lailla keskityttiin niitä ihasteleen kuin vuosi sitten. Onhan tuo kieltämättä kiva paikka käydä mutta kun lapsesta alkaa kevään jälkeen meneen pääsymaksu sinne ja aikuisetkin on sen 16,5 euroa kipale niin voi olla että tosiaan käydään jatkossakin vain kympin maksujen aikaan (kun ei niitä vapaa-ajan seteleitäkään viitsi ihan mihin tahansa käyttää).
Kalat oli tosiaan hitti edelleen mutta kun kysyin että kumpi oli kivempi, kalapaikka vai Eläinmuseo missä käytiin viime viikolla niin kuulemma Eläinmuseo. Koska siellä oli tunneli ja veivattava tuulikone, iso kirahvi ja paljon hienoja portaita. Ottakaa opiksi, Sea life :D


Mutta oikeesti, suosittelen käymään nyt ja vaatiin sen kympin lipun, on sen arvoinen paikka kuitenkin!

2 kommenttia:

 1. Hyvä että sain tämän tiedon ennen suunnitellun Sealife retken toteutumista. Kiitos siitä! Itse kävin akvaarionäyttelyssä kaapelitehtaalla. Sekin oli ihan kokemuksen arvoinen visiittei ja paikalla näytti olevan runsaasti lapsiperheitä.

  http://aqua-web.fi/2014/10/08/akvaarionayttely-kaapelitehtaalla-17-25-1-2015/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin oltiin suunniteltu menevämme tuonne Kaapelille mutta valkattiin Sea life kun huomattiin tuo tarjous. Mutta ehtishän sinne akvaarionäyttelyyn vielä ensi viikollakin.

   Poista