Sivut

maanantai 19. tammikuuta 2015

Johanna K. Design aikuisten villavaatteet

Minä, kuten todella moni muukin, ihastuin ikihyviksi Johanna K. Designin villavaatteisiin marraskuussa Tampereen kässämessuilla. Itsekin ostin heti kättelyssä kahdet housut jäbälle (syksy- ja kevätvärein) ja sain kuulla että aikuisten kokoisia villahousuja on kyselty niin paljon että niitä on tulossa myös! Nyt huomasin että niitä on ja kysyinkin heti lupaa jakaa kuvia ja villahousujen ilosanomaa. Ja on siis aikuisten paitoja myös vaikka koko ajan nimenomaan housuista tässä intoilenkin.

Vaatteet ovat 100 % villaa ja vaikka villa niin sanotusti puhdistaa itse itseään eikä välttämättä kaipaisi kuin tuuletusta, minä olen kuitenkin ihan rehellisesti pessyt pojan villapöksyjä villapesuaineella, villapesuohjelmalla monen monta kertaa eivätkä ne ole menneet miksikään!Ihan meikäläisen kokoa näistä ei ole vakiona saatavilla mutta koska vaatteet tehdään kankaasta lähtien itse Suomessa, on kuulemma mahdollista saada pöksyt vähän eri mitoituksellakin. Livenä näitä pääsee ainakin Helsingin, Jyväskylän ja Turun kädentaitomessuilla tässä kevään aikana hypisteleen.

13 kommenttia:

 1. Ihania etenkin noi raitahousut, lämmittäisi mummoakin pilkillä. Mutta xl-kokoa ei taida ollakaan. Pikku Prinsessalle kyllä noista löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuohon kirjoitinkin, niitä on mahdollista saada kysyttäessä myös isompana sillä ne ommellaan yksitellen joka tapauksessa :) Mulle ainakin lupailtiin XL:ää...

   Poista
 2. Voi mitä pöksyjä! En uskalla edes arvailla, mitä maksaa.. Onneksi olen lämminverinen, niin ei välttämättä vilapöksyjä tarvitse. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en koskaan kuvitellut tarvitsevani toppahousuja mutta kun sellaiset ostin niin koin ihan uudenlaisen elämyksen, ihanan lämmön! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tää on villahousun lumous, villahousunvallankumous! Jee jee jee, ai ai palelee! :D

   Poista
 4. No voi hitto, S ja M? Ja mä kun olisin heti heti paikalla halunnu nuo vihreä- raitaiset, mut tämä laardiperse ei kyllä noihin mahdu :D Mutta täytyypä tietustella, jospa niitä saisi tilattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L-koko pitäisi kyllä tulla ihan vakiokooksi, ilmeisesti nyt just vaan ei saatavilla? Mutta kannattaa tiedustella :D

   Poista
 5. Mä haluaisin itelleni tuommoiset, mutta kuinka ne kuluu käytössä? Ootko huomannut lasten housuissa, että kuluttaako esim just ne toppahousut villaa? Nyppyyntyykö ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla pidetty niitä toppahousujen alla vaan leudolla kelillä kaupungilla käydessä ihan päällyhousuina, ei ole siinä hommassa ainakaan nyppyyntyneet yhtään. Mä mietin noita aikuisten housuja että omalla kohdallani voi ehkä tulla ongelmaksi että kuluvat haaroista/sisäreisistä, villa kun ei pelkästään ole kovin kulutusta kestävä materiaali. Mutta lapsen housut on kyllä ainakin pysyneet aivan priimakunnossa vaikka on paljon käyetetty ja pestykin!

   Poista
 6. No mä tilasin jo :) Lähinnä ajattelin pitää niitä välihousuina. Kerron sit, kuinka kävi :)

  VastaaPoista