Sivut

torstai 3. heinäkuuta 2014

Raidesukat

Sain lukijalta viestin jossa vinkattiin raidesukkien ohjeesta johon hän oli törmännyt. Aivan huikeat!

Halusin tehdä ne lasten koossa (joten lähdin sooloilemaan) koska syksyksi tarvitaan varmaan jo isompia villasukkia. Mutta kuten arvata saattaa, ei nyt taas kyllä ihan mennyt kuin Strömsössä. Jotenkin onnistuin mokaamaan kun poikittaisten silmukkarivien jälkeen pystyraita siirtyi aina vähäsen joten ei ole tosiaan kovin suorat nämä meikäläisen ratapölkyt. Voi huoh tätä epäonnisten neuleiden kierrettä!


Nämä näyttivät pojan jalassa kyllä paremmalta kuin tälleen (niin, silittämättöminä) lattialla. Kuvatodisteita ei nyt ole sillä sukat jalassa ei kauaa viihdytty. Mutta nämä kuvat toimikoot tällä kertaa Ravelryssa tsemppinä muille. Siis jos joku tekee samasta ohjeesta ja ajattelee että nyt tuli kyllä vähän rumat niin voi sitten tuntea onnistumista kun katsoo toisten tekemät projektit ja huomaa nämä. Niin että ahhahhaaaa, joku on tehnyt vielä rumemmat. Jep, jonkun täytyy olla se. Tällä kertaa se olen minä.Mutta tämäkin idea siis on aivan mielettömän hieno ja aion ehdottomasti yrittää vielä toistamiseen, vaikkapa aikuisen koossa! Joten suuri kiitos vielä asiasta vinkanneelle lukijalle!

Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3,5 mm

6 kommenttia:

 1. Oletko jo huomannut, että Lohjan museossa on nyt kesän ajan pienoisjunia nähtävillä: http://www.visitlohja.fi/default.asp?kieli=246&id_sivu=114&alasivu=114

  VastaaPoista
 2. Jep, aina ei mene kuin Strömsössä;) Totesin itsekin kun neulon nyt mökkisukkia, en muistanut silmukkamääriä, kantapään kavennuksia enkä muitakaan kavennuksia! Höh, ei ollut rentouttavaa, ei, vaan ihan pakkopullaa.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  onko "Joo! Näin toimii juna" - video tuttu? Lukijana Esko Riihelä. Oli oman pojan ehdoton suosikki muiden samaan sarjaan kuuluvien videoiden kanssa (traktorit, maansiirtokoneet, lentokone). On VHS, mutta haaveilen itse siirtämisestä säilyvämpään ja ennen kaikkea käyttökelpoisempaan muotoon, kunhan saan sukulaislapsille lainatun videon joskus takaisin. Kirjastostakin periaatteessa löytyy, mutta näyttää olevan juuri korjattavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Täytyykin laittaa korvan taakse jos sattuu jossain tuleen vastaan. Kiitos vinkistä! :)

   Poista