Sivut

perjantai 30. toukokuuta 2014

Ole tarkka, ota Pirkka!

Sunnuntaina ostetut pensasmustikkataimet istutettiin siis Pirkan kestokasseihin joissa Vallilan Bulevardi -kuosi koska ruukut on ihan liian kalliita, painavia ja rumia. Kassit  maksoivat 1,2 euroa kappale ja ovat ihan kivan näköiset. 90 kg havu- ja rodomultaa ei osoittaunut lainkaan liioitelluksi määräksi. Toivotaan menestystä ja pitkää ikää. Olen miettinyt että puskat voi siirtää talveksi kylmäkellariin tai sitten kääriä parvekkeella johonkin lämpöeristeeseen koska jättiruukun tuomaa suojaa näillä ei nyt tietenkään ole.

9 kommenttia:

 1. Itsekseni arvailin sinikeltaisia. Onnea viljelmyksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on sinikeltaisia hienommat ;) kiitos!

   Poista
 2. Ei noissa ruukun korvikkeina mitään vikaa ole, kunhan muistat tarkkailla, ette mene ylikastelun puolelle. Eli siis ettei kassien pohjalle jää vettä lillumaan. Se nimittäin mädättää juuret ja koko kasvin aika nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ongelmahan se ruukuissakin on joissa ei ole reikiä pohjassa. Siksi pohjalle kiviä tai reikiä tai sisempi pussi jossa on reiät. Kuva ei kerro ;D

   Poista
  2. Voi kääk, poistin vahingossa Riikan seuraavan kommentin mutta se meni kuitenkin (sähköposti-ilmoituksesta kopioin) näin:

   "No näin arvelinkin, että nohevana emäntänä olet tämänkin aspektin ottanut huomioon. :D Ja nuo kassit on kyllä niin nätit, että kyllä niitä kehtaa kesän jos toisenkin kasella. :) "

   Johon vastaan että toivon mukaan kassit kestää ja jos kovin virttyvät auringossa niin ensi vuonna sitten uudet tilalle vaan! :)

   Poista
 3. Mistä löysit näitä Vallila kasseja? Täällä oli sittarissa vaan niitä vihreitä Ivana .. Vai oonko jo myöhässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lähi-citymarketissa on molempia: näitä Valliloita ja sitten niitä vihreitä Ivana Helsinki -kasseja.

   Poista