Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Huhuli (ihanaa rakastaa kaloja)

Tuossa taannoin tammialennusmyynneiltä lisäalella ostin Marimekon Huhulia ajatuksena ommella jälleen yksi pussihame. Jotkut asiat vaan ovat alusta loppuun asti vähän tuhoon tuomittuja ja niin kävi tämänkin kanssa.

Ensinnäkin, kaikki kivat kuviot olivat kankaan reunoissa joten hameen osia ei saanut leikattua oikein mitenkään niin etteikö kaikki ne söpöt elukat jäisi sivusaumaan. Ja niin etteikö eteen keskelle tulisi valkoista tuheroa. Siis oikeesti……. anteeks nyt mutta voi helvetti!!!

Sitten kun sitä on viikkokausia yrittänyt kuvata niin että olisi sekä päivänvaloa että mahdollisuus käyttää jalustaa (eli jäbä päikkäreillä koska vaatehuoneeseen lukitseminen olisi epäeettistä) niin eihän sitä saa aikaiseksi kuin kuvia joissa tulee hervoton ryppy keskelle kuvauskohdetta ja muutenkin aika kauheita. Paitakin oli jo tuhannen rypyssä (aaaargh!!!!) niin sekin pilasi ainakin 20 kuvaa. Sitten oli pakko ruveta venyttään sitä kun ei tietty käynyt mielessä että paidan voisi vaihtaa. Yritin vielä ikuistaa miten säälittävän pupupehmon ompelin jämäpaloista mutta eihän se osunut kuvaan saatika että olisi tarkentunut.



Niinhän sitä helposti ajattelisi että ei se mitään, kuvaan joskus toiste mutta mä luovutin. Tässä on pussihame Huhuli-kankaasta valkoisella etupöheiköllä ja nyt voidaan jatkaa elämässä eteenpäin.

Josta päästäänkin heti in action -osastolle ja siihen lifestylebloggaamiseen. 


Vietän tänään hoitovapaapäivää ja bongasin pari päivää sitten intensiivisen mainonnan Winter fun Helsinki -eduista. Kympillä pääsisi Sealifeen (jäbähän oli ikänsä puolesta ilmainen) ja olen aina halunnut käydä siellä mutta törkeähkö lipun hinta on ollut esteenä. Niinpä pakkasin pojan rattaisiin ja lähdettiin heti aamusta liikenteeseen mikä on ollut ennen hyvin harvinaista koska ollaan tykätty koomailla päiväuniin asti mutta päiväkotielämä on tuonut tähän asiaan muutoksen. Sitä se on kun maailmaa on niin kovasti jo nähnyt että vähän pettymys tuo mesta oli (kaikki mistä on tosi näyttäviä kuvia nähnyt, olikin livenä pientä) mutta sitä suuremmalla syyllä olin tyytyväinen siihen että mentiin nyt alehinnalla vasta. Ei siellä tainnut muita ollakaan kuin kotiäitejä ja taaperoita. Aika hauskaa! :D



Jäbä kyllä tykkäs katsella kaloja mutta vielä kivempaa oli juosta käytävillä. Siellä oli juuri auennut uusi mustekalanäyttely mutta en ehtinyt näkeen niitä kunnolla ja sainkin huvittuneita katseita henkilökunnalta kun juoksin pojan perässä ja vonguin kuin pikkulapsi että yhyy kun äiti haluisi nyt katsella näitä mustekaloja.


Joissain kohtaa rupesi tyyppiä sitten pelottamaan kun kuului voimakasta veden lorinaa, luuli varmaan joutuvansa suihkuun ja halusi sitten rattaisiin istumaan turvaan.

20 kommenttia:

  1. Valkoinen tuhero, en ehkä kestä! :´-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee aina noita tommosia mokia! :D Vaikka toisaalta, kangasta kun ei ollut paljoa niin ei voinut mitään, tuhero tuli joko eteen tai perseen päälle. Nyt persuksissa on karhu.

      Poista
    2. Valkoinen tuhero ja perseeseen ammuttu karhu? :'D Paras hame ikinä!

      Poista
  2. Mä en tajunnut "valkoista tuheroa", mutta kävin uudestaan katsomassa kuvia, niin kieltämättä...:D Sama efekti, kun otettiin kuvia veljen vauvoista niin, että itse istuttiin lampaan taljan päällä. Kun se valkoinen karva tursuaa jalkojen välistä niin huomio ei ehkä kiinnity vauvaan ihanniinkuin pitäisi...

    Loistava idea toi pussihame! Tarpeeksi yksinkertainen meikäläisen ompelutaidolle, muutenkin blogissasi on todella hyviä ideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä lasken sen varaan ettei kovin moni muukaan tajua, vaikka toki varmaan aina isoon ääneen siitä muille heti kerron ettei vaan jää epäselväksi että olen huomannut asian :D

      Kiitos! :)

      Poista
  3. Mä haluun tuonne Sealifeen! Pitäis varmaan joskus asiasta tähden lähteä sinne asti...

    VastaaPoista
  4. Kiitti! Tästä sai kyllä hyvät naurut! Tuhero =D

    VastaaPoista
  5. Tuo valkoinen etupöheikkö on hienossa kohdassa ja antaa siksi aivan erityistä _tuuheutta_ hameelle! ;-) Hyvin virkistävä postaus muutenkin ja oot kyllä symppis tyyppi <3

    VastaaPoista
  6. Ei vitsit, siä oot niin huippu! Valkonen tuhero, ihan parhautta! :D

    -piia

    VastaaPoista
  7. Ihana hame. Ja sä oot jotenkin niin pirtsakan näkönen ja tosi nätti :)

    VastaaPoista
  8. Söpö hame häpypöheiköstä huolimatta! En olis kiinnittänyt huomioo ellet olis maininnu :D ja en kestä ku sulla ja jäbällä mätsää otsikset x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tommoset asiat on yleensä niitä joita ei välttämättä kaikki tajua ennen kuin asiasta mainitsee heille.

      Haha, niin muuten mätsääkin! Mun tarttis kyllä päästä parturiin, tosin otsiksen voisin kyllä leikata itekin mutta en tykkää että joudun pitää noloja saparoita tukassa kun on niin tyhmän pituinen enkä tiedä että leikkaisko (oisi nätimpi) vai kasvattaisko (olisi käytännöllisempi töissä).

      Poista
  9. Hauska hame!
    http://tatipunainen.blogspot.fi/search/label/haitarikirja%20helmikuu
    Haitarikirja Helmikuu käynnistyi!:)

    VastaaPoista
  10. Voi ei, ihana kangas tossa hameessa mutta tuo tuhero :D

    Mitenhän muuten (pussi)lakanakangas kävis tommoseen hameeseen? Vai tarttisko olla "jämäkämpää" kangasta? Kiinnostais kokeilla jos osais ite hamosen värkätä vaikka noi ompelukoneet ei oikein oo yhteistyökykyisiä..:)

    VastaaPoista