Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 magic yarn ball -vaihto

Minulla ja Inarilla on jo muodostunut perinteeksi vaihtaa joulun alla magic yarn ball -lahjat eli lankakerät joihin on kääritty sisään mukavia ylläreitä. Eilen treffasimme kahvilassa ja suoritimme vaihdon.

Minulla oli mukanani viritelmä josta olin onnistunut saamaan aivan tuhottoman painavan. Sisältö paljastunee jossain vaiheessa Inarin tontilla.


Juhlallisesti instagrammasin kahvilaherkut ja vaihtopallerot.


Ja kotiin toin tämän.


Hetihän se piti saada kerittyä auki ja siinä hommassa auttoi flunssainen pikkuassistentti, joka ei saanut unta, mielellään.



Mun piti odottaa jotain sopivaa päivänvalo-hetkeä jolloin otan viralliset blogikuvat mutta sehän olisi tarkoittanut sitä että karkkeja olisi pitänyt säästellä (no ei onnistu!) joten perinteitä kunnioittaen kuvasin keskellä yötä. Yritin sentään säätää kameraa mutta käsistäni tuli silti possunpunaiset.


Lankana oli Vuorelman Vetoa ja taidankin jo tietää mihin tämän käytän!


Pallon sisältö oli taas ihanaa, tuttua ja turvallista ja kovin mieluisaa. Aivan ykkösenä haluan nostaa esille Hakka-korvakorut! Monenlaisia korviksia olen elämäni aikana nähnyt ja omistanut mutta en mitään näin hienoa! Aivan sikamakeet!


Joulukoriste oli myös mieleeni. Aivan mielettömän hieno! Se on kuulemma joulumarkkinoilta autismisäätiön kojulta.


Ja joka neulojan välttämättömiin tarpeisiin käsirasvaa ja matkalla mukana kulkeva mitta!


Käsirasvasta tuli mieleen yksi aasinsilta mutta taidan kirjoitella siitä aiheesta myöhemmin koska kun tähän yritin niin siitä tuli pidempi kuin itse tämä alkuperäinen asia eli magic yarn ball 2013!

Kiitos Inarille, tämä oli aivan huippua tänäkin vuonna!

25 kommenttia:

  1. Mulla oli vielä maanantaina pienoinen ahdistus pallon sisällöstä, mut sit löysin Vanhan myyjäisistä hakka-korvikset ja totesin, että oli siellä pallon sisällä mitä muuta tahansa, niin noi pelastaa koko homman. Ne oli vaan niin sua, että olin ihan riemuissani löydettyäni ne :D Sen jälkeen löyty sit muutkin jutut helposti. Ja nyt harmittaa, etten ostanut itsellenikin taitettavaa mittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä aivan mahtavat! :D :D :D Ja kaikki muukin kyllä osui ja upposi! :)

      Poista
  2. Noi korvikset on niin mahtavat!! Parhautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Olin käynyt itsekin samaisissa myyjäisissä muttan en bongannut ollenkaan tommosia ihanuuksia! Hyvä niin koska muuten oisin varmaan ostanut ne jo itsekin :D

      Poista
    2. Tiedätkö kuka niitä tekee vai oliko vaan joku koruharrastaja kyseessä? Tunnen yhden tyypin jolle noi ois NIIN parhaat :D

      Poista
    3. Pitänee odotella jos Inari osaa vastata tähän :)

      Poista
  3. Vau mitkä korvikset! Mistä tommoset vois saada??

    VastaaPoista
  4. Joo noi korvikset on huiput, mut entä toi joulukoriste!! Ihana! :)

    VastaaPoista
  5. Kehitin tässä nyt ihan pakkomielteen noista korviksista, koska minäkin tietäisin semmosille täydellisen saajan, elikkä minä! Oon aikoinani tavannut ihanan mieshenkilön, jolle luin ääneen Erlend Loen Supernaiivin ja siinä päähenkilö hakkasi hakkaa, muun muassa. Huippu kirja se. Sittemmin saimme pojan, jolle annoimme toiseksi nimeksi Erlend kirjailijan mukaan. Että oispa aika parasta pitää noita korviksia ja muistella elämänkumppanin kanssa koettuja alkuaikoja! Siis, Inari, pliis, kerro kuka tekee! Google ei auttanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo Supernaiivi on aivan parhaimpia kirjoja ikinä! Just listasin sen kun sain Facebookissa haasteen listata 10 kirjaa jotka ovat koskettaneet. No se on! Ja muutenkin, tykkään aivan älyttömästi Erlend Loen kirjoista. Aika mahtavaa että olette antaneet pojalle toiseksi nimeksi Erlend!!!

      Poista
    2. Ja jos Hakka-korvisten tekijän nimeä ei mistään löydy niin voihan sitä varmaan kysellä tuolla Vanhan joulumyyjäisten FB-sivuilla.

      Poista
    3. Pahoittelen, kaikki korviksista kiinnostuneet! Luulin kommentoineeni tähän jo eilen illalla, mutta ilmeisesti bogger söi mun kommentin :( Anyway, pussista löytyneen käyntikortin mukaan korvisten tekijä on Henna Pirkonen, ja hänen kotisivunsa löytyvät osoitteesta www.hennapirkonen.fi. Sieltä contact info -sivulta löytyy myös sähköposti ja puhelinnumero, että siitä vaan kyselemään! Toivottavasti onnistaa!

      Poista
    4. Kiitos Inari <3 Laitoin heti Hennalle s-postia, tuolta nettisivuilta ei Hakka-korviksia löytynyt, mutta jospa jostain tiskin alta! Harmittaa, kun just viime viikonloppuna olin Helsingissä, vaan en eksynyt Vanhalle reissullani. Mä NIIIIIIIIIN tarviin nuo korvikset :)

      Poista
    5. Oi kun mäkin haluan tuollaiset korvikset! Kiitos Inarille infosta!

      Teillä on upea jouluperinne :)

      Poista
  6. Ihana toi joulukuusenkoriste! Mä oikeesti eka katoin, että on vain sellaiseen muoviatomiin viritelty tuo lanka, mut taitaa siinä puuhelmiä olla. Mut mikä estäis tuunaamasta noita vauvaleluja kun niillä ei tällä hetkellä ahkerasti leikitä enää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on ihana!!! Ja puuhelmistä tosiaan. Mutta totta tosiaan, atomeistakin sais kivoja!

      Poista