Sivut

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Omenankukkapiknikillä uuden piknikpeiton kanssa

Käytiin tänään mieheni ja siskojeni kanssa Helsingin Malminkartanon hedelmäpuukokoelmapuistossa "omenankukkapiknikillä". Puut olivat kukkimisensa kukkineet jo, kuulemma torstaina olivat kauneimmillaan mutta oli se silti mitä mainioin paikka viettää kesäpäivää ja piknikkiä. (Portit ovat auki kansalle vielä huomenna.) Ja tätä tilaisuutta varten viimeistelin piknikpeiton jonka olin ommellut reunoja vaille valmiiksi jo yli vuosi sitten, heh. Ja peiton kuvasin tietenkin vasta piknikin jälkeen jolloin se oli jo yltäpäältä tahroissa kun seurueen nuorin jäsen oli leiponut siihen valmistamansa lihapulla-mansikka-viinirypäle-tomaatti-tahnansa ;)









15 kommenttia:

  1. Wau mikä peitto, upee!
    Ihana pipo pikkujäbällä ja arskat :)
    Herkullista syötävää nenän eessä, kyllä kelpaa köllöttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo ja arskat on kyllä ihanat :D Ja hyvin viihtyi kun oli niin paljon ruokaa, raukka kun ei päässyt vaeltelemaan koska oli joka puolella niin paljon nokkosia :S

      Poista
  2. Mahtava! :)
    Jälleen.. Aina... Ikuisesti :)

    Veikkaus: 7 vuoden sisällä saamme nähdä/kokea/ostaa 'Hupsistarallaa'-käsityökirjan! Joo! Ohjeita sillä suloisella piirustustyylilläsi, helposti, mukavasti ja ymmärrettävästi. Sellaisen kirjan tahtoo jokainen.
    :D Vai mitä! Hihh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekisin vaikka heti kirjan jos joku hoitaisi siihen liittyen kaiken muun paitsi ne itse ideat ja työt :D :D :D Tosin en tiiä, mua ahdistaisi se että joku rupeisi kuitenkin kiljumaan että idea ei ole ollut mun ja että kirja ois ihan paska muutenkin. Blogiin kun voi paljon vapaammin heittää kaikkea eikä tarvi sitten ahdistua siitä kun kirja on viidellä eurolla alelaarissa xD

      Poista
  3. Kyllä teillä on ollut hienot eväät ja mahtava sää, mikäs sen mukavampaa olla piknikillä. Peitto on hieno!

    VastaaPoista
  4. Ihan mielettömän upea piknikpeitto!

    VastaaPoista
  5. Vau, upea! Tarpeeksi isoja palojakin vielä, niin ei mene järki. :D

    VastaaPoista
  6. Makia peitto ja huiput eväät!

    Peitosta sen verran, mitä laitoit taustapuolelle? Siis alapuolelle, tarkotan tietenki. Mulleki on tullu tilaus (mieheltä!!) piknik-peitosta ja innolla sitä tilkkusista alkaisin rakentaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En laittanut mitään taakse. Munhan piti tolla "päällystää" semmone tosi ruma fleecepeitto mutta tuli väärän kokoinen (heh) ja sitten se jäi yli vuodeksi kaapin perälle kun en jaksanut korjata ja lopulta totesin että meneehän se ihan vaan noinkin!

      Poista
  7. Ihanat te <3! Ja hieno on peittokin :) Meidänkin täytyy joskus mennä piknikille, silloin kun mulla arkivapaa ( tai aamuvuoro ) :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, unohdin vastata tähän!!! Mutta siis ehdottomasti piknikille, ehdottomasti!!!

      Poista