Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Parhaat kuvakirjat ikinä

Ja hauskimmat! (No okei, heti Valpuri-kirjan jälkeen!!!) Mä nimittäin teetin kirjoiksi jalkakuvat ja peilikuvat! Jalkakuvista tuli massiivinen 120 sivun opus, peilikuvista vähän maltillisempi. Ifolorilla teetin kovakantisiksi ja neliön muotoisiksi ja laitoin yhden kuvan per sivu.46 kommenttia:

 1. Hih, aivan mieltön idea ja toteutus :) Sä oot nero! :) Itse on tullut tehtyä kuvakirjoja "vaan" tuosta pojasta itselle ja muille :) Todella hyvä tapa tallentaa muistoja helposti kansien väliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään kun ei todellakaan tule kaikkia kuvia paperille teetettyä niin on kiva teettää kirjoja joistain aihepiireistä, toki mullakin on pojan vuodesta 2012 kirja ja häistä ja joistain reissuista jne mutta enemmän pitäisi tehdä tämmöisiä aihejuttujakin vaikkapa vaan kivoja kesäkuvia eikä aikajärjestyksellä niin väliä! :)

   Poista
  2. Totta, pitää pistää itsellekkin tällainen teemoitettu kuvakirja harkintaan! :)

   Poista
 2. Tosi kiva, että teetit kuvista kirjat. :) Mitäs sitä nyt kuvakirjoja omistamaan pelkästään häille ja lomakuville, voihan muistoja tallentaa muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Näihin oli niin paljon matskua kun asiaa tuli tarkemmin tutkittua että olisi ollut ihan hullua olla teettämättä kirjaa :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tykkään erityisesti neliösivuista ja koko sivun kuvista! :) Vaikka joissain ihan ekoissa ei oikein kuvanlaatu koko sivun kuvaan kunnolla riitäkään mutta ei se laatu vaan se fiilis!

   Poista
 4. Hienot kirjat ja tosi hieno idea alun alkaenkin ottaa kuvia tuollaisilla teemoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän en ole koskaan ottanut noita kuvia sillä ajatuksella että mitään kuvasarjaa tekisin vaan ihan muuten vaan. Siksi olikin hauska huomata että niistä saa upean kirjan!

   Poista
 5. Aivan mahtavat kirjat! :D Toi tassu-kaveri-kuva oli söpö :)

  VastaaPoista
 6. Eikä! Ihan älyttömän hienoja kirjoja :D! Ja noi kuvatkin näyttää ihan ku joltai ammattilaisen ottamilta - tykkään kovasti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hienoa miten satunnaisista räpsyistä tulee jotenkin tasokkaamman oloisia tällaisessa yhteydessä :D

   Poista
 7. Mahti-idea! Pitää katsoa omia kuvia tuolla silmällä, vaikka mulla ei kyllä yhtä kattavia teemakuvia löydy. Kyllä se punainen lanka kuitenkin aina jostain löytyy kun vähän kaivelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jostain löytyy! Vähän olisi ihana joku vääriteemainenkin kuvakirja!

   Poista
 8. Noita tulee olemaan mukava katsella pikkuisen kanssa ja kysellä mitä kuvassa näkyy. :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Niinpä! Oon niin onnellinen että teetin nää vaikka maksoikin ihan helkkaristi.

   Poista
 10. Melko ihana idea! Oot niin kekseliäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ois ikinä keksinyt ellei olisi ollut sitä jalkakuvahaastetta ensin :D

   Poista
 11. äöäöää, oot niin mahtava!! Kunpa riittäs itelläki kärsivällisyyttä ja muistia ja järjestelyhalukkuutta tehä jotain tämmöstä... Kuinka paljon tommonen kirja tuli maksamaan? (laiska kun olen, enkä jaksa käydä etsimässä..:P)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli 10 % alennuksessa kun tilasin ja 120-sivuisen hinnaksi tuli 66,55 e ja 48-sivuisen hinnaksi 33,25 e. Plus postikulut.

   Poista
 12. Tosi nätit on kirjat! Olen itsekin ollut aikeissa kasata eri aiheista vähitellen kuvakirjoja (esimerkiksi vaihtariajasta ja niiden kavereiden kanssa yhdessä tehdyistä jutuista). Se olisi paljon kivempi tapa säästää noita muistoja. :)

  Sitä olisin kuitenkin halunnut kysyä, jos sopii, että mitä tyyppiä nuo sun kirjat on? Ne kun näyttää ainakin näissä kuvissa tosi kivoilta, mutta tuolta Ifolorin (kuin myös Tunnin kuvan) sivuilta on tosi vaikea saada tolkkua siitä, miltä se fyysinen kirja sitten ihan oikeasti näyttää ja tuntuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Deluxe kuvakirja 21 x 21 cm. Tykkään noista kovakantisista :)

   Poista
 13. Oij, söpöjä! Mä oon tehny muutaman kirjan, mut jotenki mun idea ei ikinä päädy valmiiks tuotteeks. Kyllästyn aina kesken kaiken ja sit vaan ladon kamat pohjiin ja lähetän. Ja jälkikäteen harmittaa! Pitäis kyl joku viikonloppu ottaa projektiks taas tehdä näitä, tosin en tiiä, onnistuuko tällä Linux-koneella. Ennen tein läppärillä, joka levisi jo pari vuotta sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee hermot semmosissa lomakuvakirjoissa yms mihin on se tietty määrä materiaalia ja sitten alkaa lätkiin niitä sinne ja ei ikinä mene tasan minkään sivumäärän kanssa ja sit pitää alottaa alusta ja sommitella eritavoin ja aaaargh. Nää oli siinä mielessä helpompia että voi ottaa täytekuvia jos loppuu kesken tai vaihtoehtoisesti jättää ylimääräiset oottaan seuraavaa osaa.

   Poista
 14. Aivan loistavat! Vautsi! Mulla vähän sama kuin edellisellä, että hermo menee hyvin nopeeta noitten kuvakirjojen teossa. On muka niin helppoo ja nopeeta, mut aina siinä se pari iltaa saa tuskailla :D

  VastaaPoista
 15. OH ovatpas hienoja ei hitsit mun pitää kyllä teettää tommone kuvakirja jossain vaiheessa, kun en ole tiennyt, että niistä voi saada noin kivan näköisiä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissähän on tosi monipuoliset mahdollisuudet ulkonäön suhteen!!! :)

   Poista
 16. Onpa ihania ideoita – molemmat! Niin ihania, että haluaisimme linkittää Ifolorkirjan Facebook-sivuilta tähän blogipostaukseesi. Näistä moni kuvakirjafani saisi hyvän idean omiin kirjoihinsa.

  VastaaPoista